fbpx

Одного разу вдень я заїхав до батька за документами на гараж, телефон забув на роботі, тому не попередив. Відкрив двері своїми ключами і виявив Лізу з дідом у ванній

У моєї дружини є донька від першого шлюбу, Ліза, їй зараз 18 років. Вона завжди була доброю чуйною дівчинкою, дуже уважною і турботливою. Коли мій батько потрапив у автопригоду і мав серйозні проблеми, вона сама зголосилася відвідувати дідуся і допомагати йому по господарству. Матері моєї на той час уже не було на цім світі, і тато жив сам(йому 58).

Звичайно, він з вдячністю прийняв допомогу Лізи, тим більше він теж до неї завжди дуже добре ставився. Нас вона теж дуже виручила – я з ранку до вечора на роботі, дружина теж працює, та й з Мишком клопоту вистачає. Ми давали Лізі гроші на ліки і продукти, а все інше вона робила сама, навіть уколи навчилася робити.

Іноді вона залишалася у діда ночувати – ми були не проти. Я навіть думав, що вона цей час проводить з хлопчиками або подружками.

Одного разу вдень я заїхав до батька за документами на гараж, телефон забув на роботі, тому не попередив. Відкрив двері своїми ключами і виявив Лізу з дідом у ванній. Вона сказала, що допомагала йому митися, але я ж не дитина, я все розумію. В одному рушничку діда не миють. Відпиратися було марно, і Ліза почала благати мене не говорити мамі.

Батька я таким розгубленим ще в житті не бачив – він сидів червоний як мак, я навіть побоявся, що з ним щось трапиться.

Загалом, ось така у нас тепер сімейна спільна таємниця, прямо як в мексиканських серіалах. З Лізою намагаємося зайвий раз не стикатися, а якщо зустрічаємося на загальній території, ховаємо очі. Дружина вже почала щось підозрювати, пристає з розпитуваннями. Я з острахом думаю, що буде, якщо вона дізнається, але можливо все якось само собою устаканиться? Цікаво, чи траплялися у когось в житті подібні ситуації?

Костя, 39 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page