fbpx

Одного разу забрав я доньку на вихідні до себе, а вона і каже, що часто прокидається вночі, щоб води попити, а мамина постіль порожня. І вдома її теж немає

А вранці її не добудитись, тому дитина півдня сидить голодна, поки ця гуляка не прокинеться.

Викликав колишню на розмову, мовляв, навіщо дитину одну кидаєш, а вона відмовляється, каже, що донька придумує.

Почав шукати інформацію, місто у нас невелике, багато людей один одного знають. Доповіли, дійсно, часто дружину можна побачити в центральному барі в компанії того хлюсти, якому я п’ятак ледь не начистив.

Більш того, ходять чутки, що він покинув свою дівчину і тепер вони з моєї збираються одружитися. Я в принципі не проти, хай забирає цю її собі, вона і йому роги наставить, а я збираюся відсудити дочку, у мене квартира є і чудові умови для життя дитини, а у неї ні кола, ні двора, ні грошей, звикла жити за рахунок чоловіків.

Я вже подав на розлучення, правда, колишня про це ще не знає. Зате донька тільки рада, що зможе переїхати до мене, адже тут у неї залишилися всі подружки. Може, звичайно, недобре, що я збираюся дівчинку позбавити матері, але мені здається, краще взагалі ніякої матусі, ніж така. Для якої чоловіки важливіше, ніж власна дочка.

До речі, сам я теж не збираюся ставити хрест на своєму особистому житті. Знайду собі хорошу, домашню жінку, нехай навіть і з дитиною, яка буде наводити затишок в домі і смажити котлети, а не дивитися по сторонах. Адже не всі ж жінки такі, як моя колишня.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page