fbpx

Одного з кандидатів в президенти України підловили на “крадіжці” шапок у Давосі: (фото, відео)

Кандидат у президенти України Ігор Шевченко в Давосі (Швейцарія) набрав безкоштовних шапок, які поширювалися на вулиці.

“Я б не був Шевченком, якби не провернув “шапкові махінації” заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цей час охочих стати щасливими володарями чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я узяв одразу чотири шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв. Повернувся узяти ще, але де там”, — розповів він на сторінці у Facebook.

Політика зупинив охоронець, адже не передбачалося, щоб одна людина брала декілька головних уборів.

“Невідомо звідки з’явився охоронець і ледь мене не заарештував. Сказав, що я взяв досить багато. А я б не був українцем, якби не заперечив йому і розгорнув ситуацію на власну користь. У результаті складних дипломатичних переговорів “дозволив” мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього “не бачить”. Він демонстративно відвернувся, а я типу крадькома взяв шапку”, — додав Шевченко.

Користувачі вважають такий вчинок Шевченка ганебним і різко висловилися щодо цього.

“Позорище”, “Янукович 2.0, добре хоч не ондатрові. Клептоман”, “Це повне дно!”, “Ростуристи вивозять туалетний папір із турецьких готелів, а український кандидат у президенти — шапки з Давосу”, “Янукович теж крав шапки, історія повторюється?” — прокоментували вони.

You cannot copy content of this page