fbpx

Один з моїх друзів лайкнув фотографію. Коли стала придивлятися впізнала “Гальку – зозулю”. Звичайно за зовнішнім виглядом це не та Галина

Буквально вчора зайшла на свою сторінку в соціальній мережі, давно не відвідувала її, місяці зо два. Один з моїх друзів лайкнув фотографію. Коли стала придивлятися впізнала “Гальку – зозулю”. Звичайно за зовнішнім виглядом це не та Галина: вишуканий манікюр, одягнена стильно, красиві ювелірні прикраси, а найголовніше жінка сяє від щастя і поруч хлопчина років п’яти, а в коментарях чоловік пише про те, як любить її і сина.

Ось так ось бродиш по сторінках простих громадян, вдивляєшся в їх щасливі обличчя, а насправді за цим щастям у кожного свої скелети в шафі.

Галя в свої юнацькі роки славилася, як дівчина лeгкої поведінки. Вона віддaвaлася практично будь-якому чоловіку, який вабив пальчиком. Галя жила з бабусею, а мама в іншому місті, дуже рідко приїжджала. З якої причини вона жила у бабусі мені невідомо. Бабусі тяжко доводилося з онукою…

Через якийсь час все село стало гудіти, що “зозуля” черевата і сама не знає від кого. Наpодила “зозуля”. Дитя залишила в пoлoговому будинку, а сама втекла звідти на другий день. Знайшли її з поліцією. Написала відмову від дитини.

– Навіщо вона мені? Мені годувати її нема на що? Та й навіщо мені дитина незрозуміло від кого, – заявила Галя.

Бабуся переживала, але внучку приструнити не могла. Стара зовсім була і хвора. Після цього випадку Галю все село стало кликати зозулею.

Пройшов рік. У Галі знову живіт підборіддя підпирає і знову не розбереш хто батько… Наpодила. Знову дитбудинок. Цього разу причиною відмови був дефект очей-косоокість.

– У нього очі косі, мені такий не потрібний, – чергова відмовка Галі.

Читайте також: Життя змусило 60-річну Ірину Вікторівну стати заробітчанкою. Так почалося її нове життя у Німеччині

Але як то кажуть в народі: “Бог не Яшка, бачить кому тяжко!” Незабаром з’ясовується, що Галі зробили опepaцію на кишeчник і вивели трубочку. Ходила тепер з дефектом вона!

Я в місто виїхала для поступлення і про “зозулю” більше нічого не чула. І ось несподівана зустріч відбулася в просторах мережі. Мене, як ніколи, охопила цікавість. Я подзвонила спільній знайомій і прямо поцікавилася життям Галі.

Як виявилося вона змогла знайти чоловіка, який прийняв такою яка є, зробив їй платну опepaцію, щоб вона змогла йому наpoдити. Всі його старання дарма не минули, вона подарувала йому сина. До речі, перші дві дитини теж хлопчики.

Галька щаслива! А діти, кинуті нею, як вони!?

Головне фото ілюстративне

You cannot copy content of this page