fbpx

Одинаки – найрозумніші і найвірніші люди з усіх, кого ви зустрічали

Поки більшість людей гарячково намагаються підлаштуватися під стандарти і шаблони навколо нас, є ті, хто відмовляється грати в ці ігри. Вони вважають за краще стояти подалі від натовпу. Ці люди не бояться пропустити щось важливе, перебуваючи подалі від загального шуму та гаму. Більш того, вони тільки раді не мати жодного відношення до того, що вони вважають нудним і банальним.

Незважаючи на схоже звучання слів, одинаки зовсім не відчувають себе самотніми. Більш того, це зовсім різні поняття. Якщо хтось відчуває себе самотнім, він зовсім не є одинаком, швидше вже навпаки. Як правило, справжні одинаки самі роблять вибір – вони оточують себе мінімальною кількістю людей тому, що їм так комфортніше.

Плітки і порожні розмови не для них

Якщо вам вдалося подружитися з одним з істинних одинаків, можете вважати, що вам дуже і дуже пощастило. Не те щоб вони вважали себе вище інших – швидше навпаки, це дуже реалістичні і тверезо мислячі люди. Саме тому вони тричі думають, чи варто включати ту чи іншу людину в своє близьке оточення. Одинаки відмінно справляються з аналізом людей і життєвих ситуацій, і самотність для них – не нудьга і депресія, а привід для здорових роздумів.

Одинаки не люблять порожні розмови і плітки, і тому намагаються уникати людей, одержимих банальностями.

Цей вкрай інтелектуальний підхід до життя допомагає їм краще розуміти оточуючих, а також мотиви їхньої поведінки.

Є два види одинаків – інтроверти і екстраверти. Вони відрізняються поведінкою і бажаною компанією, але в кінцевому підсумку їх переваги по відношенню до людей більш-менш збігаються.

І серед інтровертів теж бувають одинаками

Одинаки-екстраверти здатні з легкістю спілкуватися з ким завгодно за своїм вибором. У них немає ні найменших труднощів з зав’язуванням нових відносин, ці відносини, як правило, виявляються міцними і глибокими, і їх не турбують великі скупчення людей.

Вони можуть спілкуватися з ким завгодно, але це не означає, що вони будуть це робити. Такі люди стають одинаками саме тому, що не хочуть дружити і спілкуватися з ким попало. Вони значно охоче проживуть своє життя поодинці, ніж будуть оточувати себе фальшивими посмішками і недалекими умами. З ними легко спілкуватися, але поки вони вас не розпізнають ближче, будуть м’яко тримати дистанцію, і ставитися до перспективи розвитку відносин з неабиякою часткою скепсису.

Якщо вам вдалося зблизитися з одинаком-екстравертом, ви напевне пройшли безліч перевірок і випробувань, про які навіть не підозрювали. І якщо вже ваші якості дозволили вам достукатися до серця такої людини, швидше за все, ви залишитеся друзями на довгі роки.

Вхід тільки для обраних

Одинаки-інтроверти зовсім інші. Вони відчувають себе ніяково в натовпі або галасливих місцях, вважаючи за краще тишу і спокій, але в їх уявлення про добре проведений час цілком вписується спілкування з невеликою кількістю людей, компанія яких їм приємна.

Ви не побачите таких одинаків на концертах або гучних вечірках, вони вважають за краще тихі, відокремлені місця і компанію людей, легких в спілкуванні і не давлячих своєю присутністю. Якщо ви подружилися з одинаком-інтровертом, це означає, що у вашій присутності йому легко і комфортно.

Вони люблять людей, з якими відчувають близькість – як інтелектуальну, так і емоційну.

Дружите з одинаком? Вам пощастило

Пам’ятайте – обидва типи одинаків найбільше цінують в людях високий інтелект і справжні емоції. Так, подружитися з ними не просто, але в нагороду за зусилля ви отримаєте надзвичайно вірних і надійних друзів, цілком готових довіритися вам практично в усьому.

Але намагайтеся їх не підводити, інакше можете втратити їх назавжди. І вже, в усякому разі, ніколи не намагайтеся їх обдурити. Намагайтеся завжди бути з ними чесними і відвертими, навіть якщо ви зробили щось не так. Зарозумілість і нещирість – ось риси, які одинаки найбільше не терплять в оточуючих.

А, може, ви одинак? Або вони є серед ваших друзів? У будь-якому випадку, ви в колі обраних.

You cannot copy content of this page