fbpx

Ох і лементу учора Юлькин чоловік наробив. Таки знайшов її продуктову “заначку”. А вона стоїть в очі дивиться і не кається. Ні крапельки не жалкує. Більше того – заявила, що так надалі і робитиме, аж поки свекруха не повернеться у свій дім. Навіть пробувала Ромці своєму все пояснити, але той не зрозумів. Грюкнувши дверима посадив маму в машину і поїхали до неї до дому. Сказав назавжди. Так його її вчинок вразив

Ох і лементу учора Юлькин чоловік наробив. Таки знайшов її продуктову “заначку”. А вона стоїть в очі дивиться і не кається. Ні крапельки не жалкує. Більше того – заявила, що так надалі і робитиме, аж поки свекруха не повернеться у свій дім. Навіть пробувала Ромці своєму все пояснити, але той не зрозумів. Грюкнувши дверима посадив маму в машину і поїхали до неї до дому. Сказав назавжди. Так його її вчинок вразив.

Ніна Павлівна затіяла у своїй квартирі грандіозний ремонт зі зняттям підлоги і руйнуванням стін. Найняла бригаду молодиків, а сама, зібравши найнеобхідніше, переїхала на “деякий час” до сина з невісткою.

Юлія свекруху любила. Як не дивно, але ця жінка стала її доброю подругою і порадницею. Своїй мамі Юля того не могла довірити, а зі свекрухою ділилась найсокровеннішим запросто. Приїзду свекрухи зраділа не тільки Юлія, але і її дітки. Навіть свято невелике влаштували, так уже всі раді були. Хто б міг подумати чим усе вже через місяць скінчиться.

Уже наступного ранку Юля відчинивши холодильник вельми здивувалась. Ні молока, ні двох сосисок, які вона дітям на сніданок лишала там не було. Ромко її ніколи не доїдає останнього не запитавши. Він прекрасно розумів, що у домі є діти, тому й залишав те смачненьке їм. У них часто останні два шматочки хліба черствими залишались, бо кожен з них іншому залишає, а тут порожньо геть.

Ну добре сосиски, а пакет молока учора придбаний де дівся? Менша любить макарончики з молочком, а старший так молоко п’є. Стоїть Юлька і ледь не плаче. Живуть вони від найближчого магазину досить далеко. На роботу до восьмої а у шостій ранку де вона продукти дітям на сніданок візьме. Котлетами їх не нагодуєш, та й млинці немає з чого робити. Як на зло, ще й лиш одне яйце лишилось.

На жаль то був лиш перший раз. Свекруха без докорів сумління могла відчинивши холодильник з’їсти все до останнього. Якщо Юля купувала упаковку сардельок, то його мама могла сама її і з’їсти. Причому робила вона це не навмисне. Звикла людина жити сама, от і не помічає що у чомусь не права.

Юля і хотіла її попросити бути трохи уважнішою, але уявивши як це прохання звучатиме, не захотіла образити, або поставити у незручне становище рідну людину. От тому і купила спеціальну сумку холодильник. Туди складала смаколики для дітей, аби вони все ж їм дістались. Продукти купувала, як і раніше, просто, дещо ховала.

От саме оту продуктову “заначку” і знайшов у шафі Юлькин чоловік. Обурився. Горланив так, що Юлбка за нього аж переживати почала. Вона йому пробує пояснити і сама ледь не плаче, але він і слухати не захотів. Зрозумів усе так, ніби його дружина від його рідної мами продукти ховає, поки та у них гостює.

Зрештою, посадовив маму в авто і поїхали жити в її квартиру. Сказав, що назавжди, навіть на розлучення на слідуючий день подав.

А Юлька плаче і ніяк зрозуміти не може, у чому ж її вина і, як вона повинна була правильно вчинити?

Автор Анна К.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page