fbpx

Ох і молодці! У Грузії адміністація одного з барів ввела спеціальні “візи” для відвідувачів з рф. Під чим повинні підписатись росіяни, та навіщо було введено. Подробиці

Навіть у досить лояльній і дружній до рф Грузії не зважаючи на позицію офіційного Тбілісі місцеві жителі все частіше показують, що не дуже й раді “туристам” з рф.

Нещодавно стало відомо, що адміністрація Грузинського бару «Dedaena Bar» запровадила вхідні візи для росіян.

Про це повідомляє Фокус.

Аби отримати “візу”, росіянину потрібно спочатку дати правильні відповіді в анкеті. Якщо ж відповіді виявляться не правильними, вхід до закладу для жителів рф закритий.

Відповідне повідомлення з’явилось в телеграм-каналі «База». Інформація оприлюднена з посиланням на підписників, які зараз відпочивають у Грузії.

Але на офіційному сайті бару справді є анкета для входу. Цікаво, що кожен відвідувач із “Вєлікай і Нєпабедімой” має погодитися з тим, що «Крим – це Україна», «Абхазія та Цхінвалський регіони – це Грузія», підтвердити, що підтримує фразу «Слава Україні» та «засуджує російську агресію в Україні».

Окрім того відвідувач повинен пообіцяти не розмовляти з персоналом російською мовою та не вступати у політичні дискусії.

Адміністрація бару на сайті повідомляє, що подібні заходи були введені через «делікатну політичну ситуацію і росіян, які не надто гарно поводилися в барі».

04,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page