fbpx

Окупант подзвонив на гарячу лінію ГУР, щоб здатися, але його ще дещо хвилювало

Російський окупант подзвонив в координаційний штаб з питань поведінки з військовополоненими і почав питати про те, як йому правильно здатися в полон. Цю епічну телефонну розмову оприлюднило ГУР.

Спочатку, окупант уточнив чи це Україна – а це вже як початок анекдоту, бо у розсилці ГУР з закликом здаватися і не виконувати злочинні накази російського командування, був український номер гарячої лінії.

Далі загарбник уточнив, куди йому треба під’їхати аби його взяли в полон, щось на кшталт – чи ви до нас, чи ми до вас. На що оператор відповів, що якщо справді планують здаватися, то хай нададуть свої координати і українські військові їх заберуть.

“Потрібно розуміти, в якому ви перебуваєте регіоні і чи дійсно ви хочете здаватися. Для цього мені потрібні ваші дані, ви скидаєте, я вас контактую і ви будете здаватися, якщо є бажання”, – відповіли йому в штабі.

А далі окупант заговорив про головне – чи будуть цілі всі його частини тiла і отримав запевнення, що Україна слідує всім нормам Женевської конвенції.

“Ви можете подивитися YоuTubе, Володимира Золкіна. Є блогер і там він спілкується з полоненими. Полонені повертаються регулярно, ми віддаємо на обмін, тому ніхто нікого pізати не буде, не переживайте”, – відповіли в розвідці.

На що російський солдат з полегшенням сказав, що їх заставили їхати в Україну.

“А то ми взагалі особливо не хотіли сюди їхати, наказом нас відправили, ось думаємо, що робити”, – сказав окупант.

Фото: з відкритих джерел.

09/11/2022

You cannot copy content of this page