fbpx

Окупанти розповіли, хто переміг на псевдовиборах на Донбасі

У результаті псевдовиборів на окупованих територіях Донбасу, які не визнає ні Україна, ні світ, перемогу прогнозовано здобували чинні ватажки проросійських бoйoвиків – Денис Пушилін та Леонід Пасічник.

Про це повідомляють так звані “виборчі комісії” бoйoвиків, пише 24канал

Відповідно до результатів на Донеччині нібито найбільше голосів отримав ставленик із Москви Денис Пушилін – за нього проголосувало 60,85% виборців.

“Оброблено 100% бюлетеней за станом на 13:00. Результати голосування розподілені таким чином: Євстифеїв Роман – 7,75%, Медведєв Володимир – 6,05%, Пушлін Денис – 60,85%, Храменков Роман – 14,2%, Шишкіна Олена – 9,3%. Недійсних бюлетенів – 1,6% “, – заявила так звана голова “ЦВК “ДНР” Ольга Позднякова.

Читайте також: СТИЛЬ ПЕРШИХ ЛЕДІ: МАРИНА ПОРОШЕНКО, МЕЛАНІЯ ТРАМП І ІНШІ В ПАРИЖІ (ФОТО)

Окрім цього, “партія” “Донецька республіка” Пушиліна здобула найбільшу кількість голосів на виборах до так званого парламенту – 72,5%.

Водночас, на окупованій Луганщині перемогу здобув чинний ватажок бoйoвиків Леонід Пасічник. За нього нібито проголосувало 68,9% виборців. Окрім того, його “партія” “Мир Луганщині” на “виборах до парламенту” отримала 74,12% голосів.

You cannot copy content of this page