fbpx

Окупанти вдарили з Чорного моря по Одесі

Вдень 11 липня окупанти завдали ракетного удару по Одесі. За попередніми даними літаки Су-27, Су-30 та Су-35 випустили по місту 7 ракет.

Є інформація, що один із снарядів влучив у приватний будинок та пошкоджено вибуховою хвилею ще кілька будинків. Заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомляє, що обійшлося без жертв, дані про руйнування уточнюються.

Начальниця об’єднаного координаційного центру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що окупанти застосували ракети Х-31.

“Є влучення по житловому будинку в одному з прибережних селищ, ударною хвилею пошкоджено ще кілька будинків. На місці працюють рятувальники”, – сказала вона під час брифінгу.

В ОК «Південь» додали, що є влучення по об’єкту «портової інфраструктури та сільськогосподарських угіддях регіону».

На 10:52 в Одесі та області було оголошено повітряну тривогу і вже через кілька хвилин об 11:07 та 11:17 місцеві мешканці та Телеграм-канали «Суспільне Одеса» та «Новини Одеса» повідомляли про звуки вибухів.

Мешканці Одеси розповіли, що почули кілька вибухів та побачили над передмістям клуби білого диму.

“За попередньою інформацією, у регіоні прильоти. Також зараз працює ППО, залишайтеся в укритті до завершення повітряної тривоги!”, – йшлося в повідомленнях Телеграм-каналів.

Фото: Обозрєватєль.

07/11/2022

You cannot copy content of this page