fbpx

Олег втомлено відчинив двері. Знав, що дружини вдома немає, адже на гостині його батьки. Чекав звичного у таких випадках вечора, але того, що сталось, точно не очікував

Хочу спершу сказати кілька слів про сім’ю свого чоловіка. Дітей лише троє. Два брати та сестра. Відповідно, чоловік мій наймолодший. При чому різниця із сестрою у нього 9 років, а з братом 13.

Коли ми планували одружуватись, його батьки вже кілька років не працювали. І, звичайно, дуже багато часу вони спілкувалися з родичами та знайомими. Уявляєте цю картину.

І сину, оскільки він наймолодший, вони приділяли завжди більше уваги. Можна сказати, що його навіть балували. Теж нормальна ситуація. Але не думала я, що на нашу родину це якось вплине.

Незважаючи на те, що Олег уже виріс, був дорослим і збирався одружуватися, батьки його опікали, як маленького. Постійно цікавилися його справами та радили, як вчинити.

Вони йому у колі друзів і знайомих, навіть наречену знайшли. Їх не бентежило, що Олег зустрічається зі мною, і ми навіть почали жити разом. Пояснювали йому, що Марина ідеальна у всьому, навіть познайомити його з нею намагалися.

Чесно сказати, мені теж не подобалося таке, тож наші стосунки з батьками чоловіка із самого початку не склалися. Незважаючи на те, що ми вже давно одружилися, ситуація не надто змінилася на краще.

Минулими вихідними батьки чоловіка завітали до нас на гостину. Я в такі дні намагаюсь узагалі вдома не з’являтись, адже добром це точно не скінчиться. Мама і батько Олега доводять сину наскільки той помилився у виборі дружини. У домі не просто гості – ревізори. Спершу я намагалась скрізь лад наводити, кілька разів навіть клінінг до їх візиту наймала, але ті знаходили якийсь мінус скрізь і завжди, тому я розслабилась. Вдома лиш ночувала.

Олег учора з самісінького ранку на роботу побіг, а сваха, чи не вперше за багато років до мене звернулась:

— Нам на вокзал потрібно. Підвезеш?

Ну, я ж що не людина. Всадовила усіх в авто, поїхали. Метрів сто від будинку від’їхали як чую від свекра:

— Кермуєш ти так само, як і їсти вариш. Хоча, чого я дивуюсь?

І це в моєму авто. У той момент коли я їхнє прохання виконую. Зупинилась і попросила на вихід. Сама сіла і поїхала на роботу.

Звісно чоловік був не вдоволений дуже. Від своїх він почув іншу версію, але коли я все розповіла тут же при мені зателефонував батькам і попросив більше до нас не приїздити. Виявилось, доки мене не було вдома, вони запросили оту Марину на знайомство з сином.

— Заходжу в нашу квартиру а на кухні чужа жінка і мама з татом так солодко посміхаються мені. Уявляєш? У наш з тобою дім запросити когось для знайомства. Попросив гостю на вихід, а з ними і розмовляти не захотів. Саме тому і втік сьогодні з самого ранку.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page