fbpx

Олег Винник подарував ЗСУ “Вовчицю”

Олег Винник зник з інформаційного простору, що спричинило масу домислів і пліток. Заговорили і про погане здоров’я співака і про його депpесію через військову агpесію Росії.

Чоловік української співачки Оксани Білозір розкрив деякі деталі про співака. Колишній директор Палацу “Україна”, а зараз військовослужбовець Роман Недзельський показав, як співак Олег Винник допомагає ЗСУ.

На своїй сторінці у Фейсбук військовий опублікував серію фото, на яких зображений позашляховик захисного забарвлення з логотипом «Вовчиця».

Він сказав, що машина відправляється на передову завдяки українському співакові Олегу Виннику, який покинув Україну і переїхав до Німеччини через проблеми зі здоров’ям.

“Сьогодні з Вінниці на передову вирушає ще одна бойова “Вовчиця” від Олега Винника. Хай живуть і перемагають наші “Вовчиці”. З вдячністю, бійці в/ч №А7301″, – написав Недзельський.

Востаннє Винник звернувся до шанувальників 24 квітня в Instagram. Відтоді він перестав виходити на зв’язок і не виступав публічно.

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну Олег Винник сприйняв дуже болісно, що випливає зі звернення артиста до українського народу, де він висловив чітку громадянську позицію.

Фото: glavred.info.

07/14/2022

You cannot copy content of this page