fbpx

Олексій провести маму у останню путь не з’явився. Більше того, попросив сестру не турбувати і узагалі забути, що має брата

Якщо людина постійно працює, вона знає ціну грошам і не розкидається ними, адже вони даються їй нелегко.

Марина розпоряджалася грошима з розумом, зовсім не так як її брат Олексій, який у своєму житті й ​​дня не працював і жив, як вітер у полі.

Батьки Марини та Олексія розлучилися вже давно. Батько залишив будинок дружині та поїхав на заробітки. Більше він не повертався. Мама Марини вийшла заміж, і вітчим виховував дітей як своїх. Він був доброю людиною, але його не стало. Від нього лишилася однокімнатна квартира. На сімейній раді вирішили, що туди переїде Марина. На той час вона навчалася в інституті, і жити у гуртожитку було затратно для сім’ї, а так якась нерухомість для дівчини. А сільська хата в майбутньому дістанеться братові. На тому й погодились.

Олексій, закінчивши училище, виїхав із села. Він приїжджав тільки щоб взяти грошей на життя у своєї матері або «позичити» у Марини.

Минуло дев’ять років, і мама Марини та Олексія пішла у засвіти. Олексій провести маму у останню путь не з’явився. сказав сестрі, що йому нічого не потрібно і попросив забути, що у неї є брат.

Маринка провела маму у останню путь і через пів року, ставши власницею маминого дому зайнялась його продажем. Виявилось, що ціни на нерухомість у селі значно зросли, адже поруч побудували котеджне містечко, яке планували розширити. Дім який продавала Марина стояв біля річки, тож гроші дівчина отримала чималі.

Саме тієї миті і з’явився брат. В принципі, він приїхав жити у домі матері і був вельми здивований тим що його уже немає, там розгорнулось будівництво нового.

Тепер у перед Мариною дилема. Брат має сім’ю і в нього скоро з’явиться дитина. Жінка хоче віддати брату свою однокімнатну квартиру, адже так буде чесно і він яким би не був, а все ж братом доводиться.

Але Маринин чоловік проти. Просить згадати те, як брат повівся коли не стало її матері і чим жив до того. У них самих діти і їм те житло точно потрібніше.

І як же вчинити, адже душа рветься допомогти брату, але й чоловік рацію має.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page