fbpx

Оленка не розгубилась і твердо стоячи на своєму описала неіснуючого кавалера мачухи і те, де вони вдвох гуляли. Дівчина прекрасно знала, що на іншому боці слухавки гучний зв’язок і тато усе чує. План спрацював: тато пішов від дружини

Оленка не розгубилась і твердо стоячи на своєму описала неіснуючого кавалера мачухи і те, де вони вдвох гуляли. Дівчина прекрасно знала, що на іншому боці слухавки гучний зв’язок і тато усе чує. План спрацював: тато пішов від дружини.

Яке все-таки це життя непередбачуване. Ще вчора ти живеш в родині і щасливий від цього, а сьогодні твоя фортеця руйнується на твоїх очах. Так сталося і з Оленкою. Батько покинув сім’ю чотири роки тому, а вона і досі сумує і сподіваюся, що він повернеться. Ніби вже і не дитина, має дев’ятнадцять років, а все ще вірить в казки. Найгірше те, що в її уже й не дитячій душі оселилась заздрість до нової татової родини.

Їй було всього п’ятнадцять коли родина в один момент розпалась. Перехідний вік і небажання розуміти, хто правий хто винен, привели до того, що дівчинка зненавиділа батька. Вважала, що він зрадив маму, зрадив її. Коли Оленка трохи підросла мама розповіла мені, що в усьому винна саме вона. Закрутила роман на стороні, і зруйнувала сім’ю. Оленчин тато не міг пробачити зраду і пішов. Не до коханки як думала Оленка, а в нікуди. Нова пасія у нього з’явилася лише з часом. Нею виявилася молодша за нього на п’ять років мама-одиначка. Тато одружився на ній і усиновив дитину, а через рік вона народила йому ще одного сина. Тепер у Оленчиного батька є дружина, яка йому вірна і два сина.

Коли Олена усвідомила, що помилялася, то зустрілася з татом і попросила прощення. Він простив і вони на лихо батька стали спілкуватися. Оленка частий гість в його новому будинку. Атмосфера, яка там панує, чіпляє до глибини душі. Нова дружина батька готує вечерю, а тато грає з синами. У них той затишок і те щастя, про яке так мріяла Олена. Дівчина заздрила усією душею і хотіла повернути тата в родину, аби і в її домі було от таке щастя.

І тоді вона зважилась на відчайдушний крок. Знаючи, що у батька після зради матері пунктик на цьому, Олена ненароком при зустрічі сказала, що бачила його дружину з якимось чоловіком. Сказала навмисне, між іншим. Тато наживку проковтнув. На наступний день вся в сльозах подзвонила його дружина і запитала коли і з ким вона її бачила?

Оленка не розгубилась і твердо стоячи на своєму описала її неіснуючого кавалера і те, де вони вдвох гуляли. Дівчина прекрасно знала, що на іншому боці слухавки гучний зв’язок і тато усе чує. План спрацював: тато пішов від дружини. Оленка навіть танцювала від щастя. Нарешті він повернеться до мами. Але, ні. Коли вона натякнула, тато твердо відповів, що Оленчина мама в минулому і на цьому крапка.

Але Оленці і цього досить. Тепер вона господарює у татковій орендованій квартирі. Готує йому їжу і дивиться разом із ним фільми. Він називає її найголовнішою жінкою в житті, яка ніколи його не зрадить, а Оленка щаслива. Нарешті вона має те, що в неї колись відібрали.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – firestock.

You cannot copy content of this page