fbpx

Ольга самотня і всі про це знають. На чергових посиденьках колективу одна з співробітниць видає: « А я тобі кавалера знайшла. Акуратний без поганих звичок»

Одній моїй знайомій майже 50 років, і вона самотня. Двічі вона була заміжня, але обидва рази їй не сподобалося.»

Сидимо ми якось раз колективом і одна з жінок каже їй:

– Оля, а давай-но ми тебе заміж видамо! Буде тобі з ким поговорити і взимку, щоб не мерзла.

– Та ти що, Люба! – обурилася Ольга, – Навіщо мені чоловік зараз?

– А як же без чоловіка у домі? У мене є один знайомий. Акуратний і розумний чоловік, знаючи тебе впевнена – поладнаєте.

– Ні дякую. Я тільки після двох розлучень зрозуміла, що таке щастя і свобода. Нарешті мені ніхто не вказує що робити. Цього літа я вперше побувала на морі, адже жоден з моїх чоловіків не звозив мене туди. Перший мій чоловік виявився маминим синочком. А другий мій чоловік був педантом. За найменшу пилинку влаштовував сцени. Тільки після розлучення з ним нарешті зажила спокійно.

Я слухала цю історію і зрозуміла, що їй дійсно добре живеться одній. Вона сама заробляє і витрачає все на свої власні потреби. Їй вистачає подружок і друзів і самотність їй зовсім не загрожує. Ользі весело живеться, і вона заряджає своїм позитивом усіх довкола. Ця жінка отримала від чоловіків тільки обмеження, а не можливості.

Оля не єдина жінка, яка вважає за краще залишатися однією. Дуже багато, навіть геть молоденьких жіночок вважають чоловіків не обов’язковою умовою, для щастя. Звичайно, вони повністю не відмовляються від чоловічої уваги, але і не роблять ці відносини центром всесвіту.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне зображення – pixnio.

You cannot copy content of this page