fbpx

Ольга Сумська розповіла про святкові традиції у родині

Її важко застати в Києві. “Роксолана” багато гастролює (актриса бере участь у п’яти антрепризах!) і активно знімається у кіно (передусім серіалах).

Напередодні Великодня Ольга Сумська розповіла “Експресу” про святкові традиції у родині.

Читайте також: Хто це? Ольга Сумська здивувала різкою зміною іміджу (фото)

“У нашій сім’ї традиція: звичайні паски пече чоловік, а я роблю сирні, — каже акторка.

— І ми цього правила не порушуємо. (Усміхається). Віталій добре знається на тому, тож я тут йому не конкурент. Повністю віддаю ініціативу в його руки і лише тішуся потім результатом. А ось наша донечка вміє робити писанки.

Свого часу навіть займалась писанкарством, але тепер вона вже доросла дівчина — має 16 років, тож треба спеціально “давати команду”. (Сміється). Мені особисто подобаються просто крашанки. Волію, щоби барвники були органічні. Тому фарбую, як це робили колись наші бабусі, варю яйця в лушпинні цибулі. Зрештою, нині продають спеціальні набори — з візерунками, аксесуарами і т.д.

Тільки проявляй фантазію! Сам кошик, звичайно, збираю я. Хоча не раз бувало, що не вистачало часу (вночі приїздила з гастролей), тому все доводилось робити буквально напередодні. Порушуючи певні канони й правила — нехай Господь вибачить.

Ой, це ж залишилось зовсім небагато часу! Треба вже готуватись і морально, і по-господарськи. Все-таки Великдень —найголовніше свято для кожної родини, для кожного християнина”.

You cannot copy content of this page