fbpx

Ольга з Петром лиш переглянулись здивовано побачивши майбутню невістку. ну вже чого не очікували, так це ось такого! Ледь висиділи за столом очікуючи кінця

Ольга та Петро, ​​незважаючи на вік, були жвавими і життєрадісними. Обидва вміли заробляти гроші. Ще коли одружилися, проблем із фінансами не було. У Петра — автосервіс, а у Ольги — магазинчик з м’ясною продукцією.

У пари ріс син Роман, і батьки йому завжди намагалися догодити. Роман ходив у найкращому одязі, їздив на крутому велосипеді, а на повноліття отримав автомобіль.

Ольга чудово розуміла, що незабаром Роман приведе до будинку наречену, оскільки він був завидним юнаком. Мати переживала за вибір сина.

З Ірою Роман познайомився на вечірці, коли вона сиділа і сумувала за сусіднім столиком. Закохався з першого погляду.

Дівчина не одразу відповіла взаємністю. Спочатку оглянула його з ніг до голови, вивчила, якою машиною їздить. Побачене її зацікавило – хлопець при грошах. Через кілька місяців Роман привів її до свого дому.

– Мама тато! Це Ірина – моя дівчина.

Щойно почали вечеряти, Іра почала показувати своє справжнє обличчя.

— Я м’ясо взагалі не вживаю і вам раджу прислухатися.

– Ой, а як так? Роман же жити не може без котлет та відбивних.

— Навіть не заїкайтеся мені про це, — кривляючись, говорила дівчина. — Якщо таке захоче, то нехай сам готує.

Минув час і Іра оселилася в їхньому домі. Дівчина ніколи не працювала… Сил у неї вистачало тільки на те, щоб ходити до косметолога, у зал, на масаж і бачитись з подругами.

— Дитинко, а ти колись десь працювала? — якось, не витримавши такого, спитала Ольга.

– Так, звичайно. Я ж гарна дівчина. Але роботи до душі і так щоб платили гарно не знаходилось. Ну, я десь з місяць трудилась секретарем, але там такі вимоги. Приходила виморена. Воно мені потрібно?

Ольга ледь не плакала дивлячись на таке відношення до життя. Порадились із чоловіком і вирішили на деякий час перевести молоду пару на власні гроші. Тобто, не давати їм ні копійки, хай живуть за те, що самі заробили.

Уже через місяць Ірина зібравши речі пішла голосно грюкнувши дверима. Жити на десять тисяч чоловікової зарплатні вона не збиралась.

Роман довго не міг відійти від тих стосунків. Інну він кохав усією душею і не бачив у ній мінусів. Ладен був на руках носити. З Ольгою він познайомився випадково. Жінка мала за плечами невдалий шлюб і ростила сама двох дітей.

Тепер у Ольги є прекрасна невістка і двоє онуків. Роман щасливий, це видно. Ольга з чоловіком зуміли прийняти і полюбити не лише невістку, а й її дітей.

А Ірина? Кажуть, що віється світом. Все шукає свою долю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page