fbpx

Оля Полякова розповіла, чому зник Олег Винник

З самого початку повномасштабного вторгнення рф в Україну більша частина знаменитостей усіма силами намагались допомогти країні боротись з окупантами.

Співаки, які до 24 лютого радували нас піснями, не вагаючись змінили мікрофон на зброю, а концертне вбрання, на військову форму.

Співачки допомагали загонам ТРО, готували для військових, гастролювали і отримані кошти віддавали для наших захисників. Співаки, які наразі перебувають за кордоном не втомлюються розповідати світу про те, що насправді відбувається в Україні.

Але серед цих зірок не було Олега Винника. Співак і досі не з’являється у медіапросторі і на зв’язок із шанувальниками у соцмережах не виходить.

Від початку повномасштабного вторгнення він обмежився лише кількома дописами у соцмережі.

Трохи привідкрити завісу таємниці зникнення Олега вирішила його подруга Оля Полякова.

В одному з інтерв’ю співачка розповіла, що Винник має серйозні негаразди зі здоров’ям.

Цитуємо:

“Те, що я чула, у нього серйозні проблеми якісь зі здоров’ям були. Я з Олегом поспілкувалася на початку вiйни. Ми хотіли записувати якісь пісні і що в нього теж дуже боліло через те, що відбувається в Україні.

Я це точно знаю, тому що з ним спілкувалася. Не знаю, можу я це говорити чи ні, але я знаю, що у нього є проблеми зі здоров’ям. Я думаю, нехай він сам цю інформацію оприлюднить, щоб це не виходило від мене, бо зараз знову почнуться якісь заяви від мене”.

Також співачка додала:

“Олег не зрадник. Він завжди пропагував українські пісні, завжди був із Україною. Тому давайте дамо йому можливість самому розповісти, що у нього там відбувається”.

17,06,2022

You cannot copy content of this page