X

Олю, твій Саша гуляє! – почувся у слухавці голос сестри, – Вже додому!

Так перервався її відпочинок в теплих водах Чорного моря. А вона ж тільки почала засмагати і насолоджуватися всіма розкошами Туреччини.

Її Олег вже чотири роки носив її на руках і безмежно кохав. Подруги заздрили, що їй таке щастя попалося, але якби він і не був успішним бізнесменом, то вона б полюбила його всякого, хоч сантехніка… Але краще вже з грошима. І от він годує її обіцянками, відправляє на відпочинок, а сам розважається? Чекати не було сенсу, бо сестра просто плітки пускати не буде. Вилетіла одразу як трапилося вільне місце, хоч і прийшлося день чекати в аеропорту.

І що робити? Гримнути дверима і знову до мами? Проковтнути і робити вигляд, що нічого не сталося? Зробити коханку своєю подругою аби її загризла совість і вона зникла з його життя. Думки одна страшніша за іншу виникали в голові.

Найперше поговорить з сестрою. От та й розповіла, що в їхній компанії з’явилася нова дівчина, яка багато одіта і нафарбована, ділилася любовною історією з багатим чоловіком, якого звати Саша і у нього друг, її шеф, а працює вона в рекламному агентстві. Те рекламне агентство Оля чудово знала, як і її директора, що був кумом Сашка і вони часто збиралися разом.

Сумніву бути не могло. Що ж робити? Буде видно по ситуації, а може це просто інтрижка і він кохає лише її?

Сашка здивувало, що Оля приїхала так рано, але те, що вона йому заявила потім здивувало його ще більше.

Він клявся і божився, що не знає ніяких дівчат з роботи кума, але погодився, що потрібні докази. Отак він повів Олю, її сестру до рекламної агенції і все стало зрозумілим. Дівчина плакала і не могла пояснити чому збрехала, вірніше, вона хотіла, щоб таке сталося, але вже не буде.

Отак Олина драма скінчилася, але драма дівчати лиш почалася.

Фото ілюстративне.

K Nataliya:
Related Post