fbpx

Олю, твій Саша гуляє! – почувся у слухавці голос сестри, – Вже додому!

Так перервався її відпочинок в теплих водах Чорного моря. А вона ж тільки почала засмагати і насолоджуватися всіма розкошами Туреччини.

Її Олег вже чотири роки носив її на руках і безмежно кохав. Подруги заздрили, що їй таке щастя попалося, але якби він і не був успішним бізнесменом, то вона б полюбила його всякого, хоч сантехніка… Але краще вже з грошима. І от він годує її обіцянками, відправляє на відпочинок, а сам розважається? Чекати не було сенсу, бо сестра просто плітки пускати не буде. Вилетіла одразу як трапилося вільне місце, хоч і прийшлося день чекати в аеропорту.

І що робити? Гримнути дверима і знову до мами? Проковтнути і робити вигляд, що нічого не сталося? Зробити коханку своєю подругою аби її загризла совість і вона зникла з його життя. Думки одна страшніша за іншу виникали в голові.

Найперше поговорить з сестрою. От та й розповіла, що в їхній компанії з’явилася нова дівчина, яка багато одіта і нафарбована, ділилася любовною історією з багатим чоловіком, якого звати Саша і у нього друг, її шеф, а працює вона в рекламному агентстві. Те рекламне агентство Оля чудово знала, як і її директора, що був кумом Сашка і вони часто збиралися разом.

Сумніву бути не могло. Що ж робити? Буде видно по ситуації, а може це просто інтрижка і він кохає лише її?

Сашка здивувало, що Оля приїхала так рано, але те, що вона йому заявила потім здивувало його ще більше.

Він клявся і божився, що не знає ніяких дівчат з роботи кума, але погодився, що потрібні докази. Отак він повів Олю, її сестру до рекламної агенції і все стало зрозумілим. Дівчина плакала і не могла пояснити чому збрехала, вірніше, вона хотіла, щоб таке сталося, але вже не буде.

Отак Олина драма скінчилася, але драма дівчати лиш почалася.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page