fbpx

Ось і вийшло в моєму житті, що на одних шальках терезів ненька – на інших спокій у власній сім’ї. Усі по своєму праві, а я по серединці і не знаю, що робити

Я не знаю, що робити і як бути – боюся втратити сім’ю через власну матір.

Нас в сім’ї 2 сестри, я – молодша. Старшу завжди любили більше – їй купували новий одяг, а я потім доношувала. Їй платили за навчання і, відсвяткували пишне весілля. Мене ж просто вивели з дому і помахали ручкою. Я вийшла заміж, давно працюю і вже досить високо підійнялась кар’єрними східцями.

Мамі завжди було мало грошей. Як тільки я встала на ноги, вона постійно мені дзвонила і розповідала, як вони бідно живуть. Я періодично допомагала їм невеликими сумами. Потім я вийшла заміж. Один за іншим у нас з’явились син і дочка – і стало складніше матеріально. Ми стали збирати на нове житло, а мама якраз пішла на пенсію і як з котушок злетіла – дай, дай, дай.

Наші роботи пов’язані з частими відрядженнями тому, нам іноді доводиться відвозити дітей до мами, і тоді починається повний треш. Я завжди везу сумки продуктів для дітей та батьків, залишаю грошей на потреби малих. Але, буквально, через кілька днів мама дзвонить і повідомляє, що все закінчилося, і дітям нічого їсти, і потрібні гроші. На моє здивоване запитання: як так швидко? Відповідає: так, я собі спідницю купила. Чесне слово, мені дітей дешевше в санаторій якийсь відправити, ніж до рідної бабусі. Але я мовчу, і висилаю – люблю маму і не хочу з нею сперечатись. Свекруха ж поводиться повністю протилежно – вона і грошей не візьме, і ще внукам перед від’їздом грошики дасть. Але, свекруха не дуже здорова, і ми не можемо відвозити до неї дітей надовго.

Доки мама працювала, а я була вдома в декреті, все ще було терпимо. А зараз … Тільки й чую по телефону: а Вася батькам машину купив, а Маша мамі кожен місяць гроші висилає, а тітці Валі дочка сережки з діамантами подарувала. Які у всіх діти хороші. Як всі добре живуть. Тільки ось у нас діти невдячні.

А чоловік злиться, говорить: що ж це за матір у тебе, у інших батьки дітям допомагають, а твоя все з нас тягне. Сиди вдома з дітьми сама – так дешевше буде. Але, якщо я піду з роботи, то і кар’єра, і купівля нової квартири – все відкладеться на невизначений час.

А, мама скуповує побутову техніку, якою навіть не користується, купує собі наряди, роз’їжджає по місту і всюди розповідає, які у неї погані і невдячні діти.

Що робити і як мамі все пояснити?

 А зі старшою сестрою вони давно не спілкуються. Одного разу мама спробувала і з неї витягнути грошей, так почула таке, що й досі імені її не вимовляє. Чоловік просить і мене так вчинити, але ж це рідна мама. Так вона з особливостями, але я ж її люблю все одно.

Ось і вийшло в моєму житті, що на одних шальках терезів ненька – на інших спокій у власній сім’ї. Усі по своєму праві, а я по серединці і не знаю, що робити.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page