fbpx

Ось мій найулюбленіший рецепт пасок: пухка мов хмаринка в міру солодка. Завжди вдається на славу

Отже, тісто для пасок:

продукти:

1. Тепле молоко – 2 склянки + 2 ст. ложки   Джерело

2. Яйця – 6 шт.

3. Сухі дріжджі – 1 ст. ложка

4. Цукор – 2 склянки

5. Вершкових масло – 230 гр

6. Сіль – 0, 5 ч. ложки

7. Сметана – 0, 5 склянки

8. Ванільний цукор – 1 упаковка (10 гр)

9. Борошно – 9 склянок

10. Ізюм – 150 гр.

Читайте також:Якщо ви шукаєте свій ідеальний рецепт пасок, тоді спробуйте спекти за цим рецептом, не пошкодуєте. Віденське тісто цей рецепт пасок залишиться з вами назавжди

Як приготувати паску:

Тепле молоко виливаємо в глибоку миску. Слідом за молоком додаємо шість яєць. Вони повинні бути теплими (кімнатної температури), а не з холодильника. Потім вливаємо розтоплене на водяній бані / мікрохвильовці масло і сметану.

Після цього настає черга цукрового піску, сухих дріжджів швидкого приготування і ваніліну. В ідеалі краще використовувати рідкий екстракт ванілі (1 ч. л.), також ванілін для даного рецепта підійде. Беремо звичайний вінчик і збовтуємо суміш до повного розчинення цукру.

Додаємо половину борошна невеликими порціями і знову перемішуємо до однорідності.

Тепер всипаємо борошно, додаємо ізюм і починаємо вимішувати м’яке тісто. До речі, ізюмчик попередньо потрібно запарити окропом на 5 хвилин, потім воду злити і обсушити ягідки на рушник.

Після цього накриваємо миску і відправляємо тісто на 2-3 години в тепле місце, наприклад, біля гарячої плити, підніматися.

Після закінчення зазначеного часу наповнюємо тістом форми для випікання приблизно наполовину, враховуючи той факт, що в процесі випікання тісто добре підніметься.

Відправляємо форми з тістом в добре розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 35-40 хвилин. Перевірити готовність пасок можна дерев’яною паличкою – якщо під час виймання тіста немає на шпазі, то пасочка готова!

Смачного!

You cannot copy content of this page