fbpx

Ось що ви повинні завжди робити з рисом, перед тим як його приготувати

Всі люблять добре проварений, розсипчастий рис, але, на жаль, він не завжди виходить таким.

Відомий шеф-кухар Монті Колудровіч з Австралії розкрив секретний трюк, який допоможе назавжди забути про склеєний рідкий рис і спалені каструлі.

Як відомо, рис є ключовим і мало не щоденним продуктом харчування кожного з нас.

Хтось любить їсти його, як кашу з молоком, інші вважають за краще вживати його в їжу як гарнір. При цьому крупа не коштує дорого, її легко знайти і вибрати найкращий варіант для вашого харчування.

Крім того, він не завдає шкоди здоров’ю, допомагає схуднути або відновити кишечник, а також може довго зберігатися, тому у багатьох з нас він лежить в запасі на кухні.

 

Але, не дивлячись на те, що більшість страв з рису готується досить регулярно, багато хто визнає, що все-таки примудряється помилятися при приготуванні рису набагато частіше, ніж можна собі уявити.

Монті Колудровіч вирішив прийти на допомогу всім тим, хто регулярно скаржиться на те, що йому не вдається приготувати смачний, розсипчастий рис, і поділився важливим і водночас дуже простим секретом приготування рису.

Австралійський шеф-кухар зауважив, що дуже важливо промивати крупу перед тим, як ви вирішите її приготувати.

 

Крім того, досвідчений кулінар підкреслив, що просто сполоснути не допоможе, а потрібно серйозно промити рис – приблизно 30 разів. Так, 30 разів.

Колудровіч каже, що тільки в цьому випадку вдасться вимити зайвий крохмаль, і рис вийде дуже смачним, повітряним, дуже приємним по консистенції, а не тільки на смак і зовнішній вигляд.

За матеріалами: ukr.media

А скільки разів ви промиваєте рис перед приготуванням?

You cannot copy content of this page