fbpx

Ось список найбільш ледачих – і найпрацьовитіших – знаків Зодіаку

У вас апатія і немає сил щось робити? Або ж взагалі не хочете працювати? Не звинувачуйте себе, вся справа у вашому знаку Зодіаку.

Ми знаємо, що є люди більш працелюбні, ніж інші. І це стосується не тільки характеру або діяльності, а й зірок.

Ось рейтинг знаків Зодіаку за працьовитістю!

1. Діва. Називати вас робочою конячкою було б неточно, тому що ви працюєте так старанно, що навіть коні втомлюються навколо вас. Ви приділяєте велику увагу деталям і демонструєте перфекціонізм.

2. Козеріг. Амбіції течуть по ваших вeнах, і ви зробите все, щоб добитися успіху. Люди швидко вчаться або слідувати за вами, або йти з вашого шляху, тому що ви народжені, щоб вести за собою.

3. Овен. Ви не пропустите жодної помилки і часто робите завдання ще до того, як вас про це попросили. Вам подобається бути відповідальним, і ваша мета – стати настільки успішним, що одного разу ви станете своїм власним босом.

4. Лев. Ви маєте навички управління, головним чином тому, що вам подобається керувати оточуючими. Ось чому ви працюєте набагато краще як бос, ніж як працівник. Робочий тиждень для вас священний, тому ви лінуєтеся тільки вночі і в вихідні дні.

5. Скорпіон. Ви працюєте набагато краще поодинці, ніж в групах. Ви готові виконати будь-яке завдання, але ви ніколи не відкушуєте більше, ніж зможете прожувати і оцінюєте свої можливості адекватно.

6. Pак. Ви насправді більш продуктивні, ніж люди, які вважають, що працюють усередині, але нічого не роблять. Ви використовуєте всі свої лiкарняні та відпустку, але в цілому ви досягаєте своїх цілей.

7. Близнюки. Ви починаєте щось, але рідко закінчуєте, тому що швидко втрачаєте інтерес і легко відволікаєтеся. У вас є дні, коли ви працюєте з машинної точністю протягом п’ятнадцяти годин, а потім лінуйтеся по два тижні.

8. Терези. Ви – відмінний учасник командних проектів. Але вам важко з ентузіазмом працювати. Ви багато працюєте, але втомлюєтеся легко.

Читайте також: 4 пари знаків Зодіака, які створені одна для одної і ніколи не розлучаться

9. Телець. Коли справа доходить до роботи, вам потрібен хтось, щоб підштовхнути. Ви не мотивовані навіть у найменшій мірі. Ви насолоджуєтеся своїм часом, потягуючи рoм в гамаку під сонцем і бажаючи, щоб це була ваша робота.

10. Риби. Вас дуже важко тренувати; ще важче тримати вас у постійній рутині. Ви не дуже хороший товариш по команді, коли справа доходить до виконання роботи. Ви б віддали перевагу стояти і пліткувати біля кулера з водою.

11. Водолій. Вам подобається працювати самостійно, для себе, і то тоді, коли ви взагалі любите працювати, що буває рідко. Ви схильні йти з роботи не тому, що робота відстій, а тому, що ви не хочете працювати.

12. Стрілець. Для вас напружений день включає установку будильника, а потім повторне натискання його кнопки. Важко знайти когось, хто не любить працювати більше, ніж ви.

Правдивий для вас цей гороскоп?

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page