fbpx

Особливий тип жінок, про розставання з якими чоловіки шкодують найбільше

Кожен, навіть найзатятіший холостяк, який запевняє всіх, що йому добре в цьому статусі, часом все ж сумує за відносинам.

Не всі колишні однакові. Навіть якщо ти сумуєш через розставання, то зазвичай відчуваєш і полегшення. Кінець відносин означає, що ти вільний робити те, чого не міг робити раніше: бути незалежним. Раптом більше ніхто на тебе не тисне, і єдина людина, кому потрібно догоджати – це ти сам.

Якщо ти будуєш свою кар’єру, то ніхто не буде скаржитися, що ти сидиш допізна на роботі або проводиш там всі вихідні. Ти можеш їсти ту їжу, яка тобі подобається, лягати спати за північ або вставати раннім ранком. Ти можеш цілий день валятися на дивані або просидіти за комп’ютером. Ти можеш фліртувати з іншими дівчатами, не будучи нікому нічим зобов’язаним. Тобі не потрібно придумувати собі виправдання, а твоє майбутнє повне перспектив і варіантів.

Але кожен, навіть найзатятіший холостяк, який запевняє всіх, що йому добре в цьому статусі, часом все ж сумує за відносинам.

Це може бути невеликий жаль, коли хочеться теплих почуттів, а може бути і більш гнітюче почуття самотності, коли ти згадуєш колишніх дівчат. Але є один тип колишніх, які найдовше залишаються в пам’яті – ті, які були твоїм найкращим другом.

Найкращі друзі разом веселяться, у них спільне почуття гумору, і що найголовніше – вони підтримують один одного. У жінок може бути багато близьких друзів, яким вони можуть відкритися. Але у більшості чоловіків їхні близькі друзі-хлопці – не таке вже велике джерело емоційної підтримки. Тому коли вони розлучаються з дівчиною, яка була для них і кращим другом, вони зазнають подвійне розставання: втрачаючи не тільки дівчину, але і друга, підтримку.

Дівчина, яка є ще й найкращим другом свого хлопця, дає йому відчуття любові в ширшому сенсі. Це усвідомлення підтримки, напарника, який завжди допоможе у вирішенні будь-якої проблеми. Це відносини, в яких люди не міряються своїми почуттями, не вирішують, хто кому що винен, а разом справляються з життєвими обставинами.

І після розставання з такою дівчиною хлопець навіть через роки може думати: а може вона і була моєю тієї самою єдиною? Адже з нею було особливе відчуття комфорту. З нею було весело. Не було ніякого тиску, інтриг, скандалів.

Дівчина, яка була найкращим другом – ось, за ким ти будеш сумувати. Ту, з якою будеш порівнювати всіх інших. Ту, про розставання з якою будеш шкодувати.

За матеріалами – Клубер.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page