fbpx

Останнім часом мій колишній почав мене дивувати своїми вчинками. Чи це можливо? Варто йому знову довіряти?

До нашого спільного сина колишній чоловік приїжджає дуже рідко. Приблизно два рази на рік. На особливі дні, як день народження та інші.

І щоразу, не спеціально колишній має щось неприємне утнути. Може пообіцяти і не приїхати. Тоді син його цілий день чекає коло вікна. Або їдуть кудись гуляти і мене не попереджають де саме будуть. А ще, коли заходить в гості, може почати наводити свої порядки та почати з’ясовувати відносини.

Отож від такого перепаду настрою чоловіка, ми з сином, поїхали від нього. Але вчора трапилося те, чого я ніяк не очікувала.

Історія почалася кілька днів тому. Він несподівано подзвонив і уточнив, чи є у нас якісь плани на неділю.

Він навіть не наголосив, як це бувало зазвичай, що через 5 хвилин під’їде за дитиною. Все ж вирішив з’ясувати заздалегідь. Якось дивно, що у нього навіть голос був спокійним.

Я йому сказала, що в неділю у сина намічаються змагання з карате на яких він буде виступати. Але після них, раз тато так дуже хоче зустрітися з сином, може за ним приїхати. Дитина від цього буде тільки рада.

Нарешті ми з ним домовилися. Так тато, після змагання мав заїхати за дитиною.

Але я цьому не приділила великої уваги. Тому, що ми вже це проходили. Як завжди тато забуде або затримається.  Чесно кажучи я вже і сама забула про домовленість з колишнім. Адже я особливо й не розраховувала, що в неділю татусь з’явиться.

Нарешті настав цей день. Син дуже чекав його з не терпінням. І тато подзвонив, і прийшов, і навіть не спізнився! Син вирушив розважатися з батьком. А я без затримки виїхала додому з людьми, які завжди люб’язно нас підвозили.

Ось так несподівано відбулася третя зустріч в цьому році. Та ще й без курйозів, без запізнень і непорозумінь. Дитина додому повернулася вчасно і дуже задоволена.

Дізнавшись, що в наступну суботу відбудуться ще одні змагання, батько сказав:

– Це дуже добре! Отже, є ще привід зустрітися!

Я від подиву аж рухатись припинила. Мені не вірилося, що він на таке здатний. Враховуючи його колишні помилки.

Мені від цих слів так радісно і добре стало. На хвилинку здалося, що між нами ще не все втрачено. Що, можливе наше щастя. В голову закрадаються думки: “Можливо він змінився?” Бачите може, як захоче і гарно спілкуватися.

Але, якщо це все омана? Якщо він таким чином хоче дитину переманити на свій бік? Чи варто мені йому знову довіритися?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page