fbpx

Остання цифра вашого року наpодження може багато розповісти про вас

Згідно з китайським календарем, остання цифра вашого року наpодження має велике значення, так як вона розкриває вашу особистість, а не просто допомагає вам у цьому.

1. ЕЛЕМЕНТ – МЕТАЛ (0-1)

Люди, у яких роки народження закінчуються на 0 і один, визначаються такими якостями металу, як потреба особистого простору і гнучкості. Ви хочете бути незалежним, не звертаючи уваги на поради інших. Ви орієнтовані на кар’єру і, ймовірно, досягнете своїх цілей, оскільки ви дуже амбітні.

Незважаючи на те, що ви обожнюєте розкіш і суспільну вдячність, конфіденційність очолює список пріоритетів. Коли справа доходить до відносин, ви можете стати слабким. Ви також можете зазнати невдач в стосунках, якщо ваш партнер не допомагає вам і не підтримує вас, як ви цього вимагаєте.

2. ЕЛЕМЕНТ-ВОДА (2-3)

Вода є втіленням пристосовності. Точно так же ви креативні, емоційні та чутливі. У вас є вміння формулювати погляди і думки людей відповідно до ваших слів. Замість того, щоб бути надмірно домінуючим партнером, ви будете контролюючим партнером.

Ви можете зробити людей хорошими, надаючи їм заспокійливий ефект. Це допомагає вам стати привабливою особистістю. Однак іноді ви можете здатися нерішучим. Переконайтеся, що люди не сприймають вашу добру природу як належне.

3. ЕЛЕМЕНТ-ДЕРЕВО (4-5)

Люди з роками народження, що закінчуються на 4 і 5 років, цінують процвітання, досвід і розвиток знань. Буде доречно, якщо ми визначимо вашу особистість як позитивну, динамічну і постійно зростаючу.

Ви чудові на робочих місцях, тому що ваші навички прийняття рішень настільки точні, що це завжди допоможе на робочому місці. Крім того, ви хороший менеджер, а також хороший організатор. Ви прагнете підтримувати хороші відносини зі своїми друзями і колегами і піклуватися про них найкращим чином. Ви завжди прагнете до більш високих цілей. Найкраще в вас – це те, що ви впевнені в собі і дуже турбуєтеся про своїх близьких. Ви віддаєте 100% в кожному відношенні. Єдиний недолік полягає в тому, що ви ніколи не дозволяєте собі вийти вперед і взяти на себе ініціативу, що дає шанс іншим людям.

4. ЕЛЕМЕНТ – ВОГОНЬ (6-7)

Вогонь символізує дію і пpистpасть. Люди, у яких цифра 6 і 7 є останньою цифрою року їх народження, це означає, що вони конкурентоспроможні, жорстокі, імпульсивні, агpесивні і здоpові. Ви любите проявляти любов і прихильність до того, хто вам подобається. Ви схильні насолоджуватися кожним шматочком відносин і мати нескінченну пpистpасть. Говорячи про своє професійного життя, ви, здається, хороший лідер і хочете досягти успіху в усьому.

Оскільки у вас сильна особистість, ви схильні привертати до себе увагу інших людей своїми діями. Однак єдиним недоліком є ​​те, що ви швидко виходите з себе і хочете, щоб все було так швидко, як це можливо. Ви швидко напружуєтеся і терпите що завгодно.

5. ЕЛЕМЕНТ – ЗЕМЛЯ (8-9)

Земля – ​​це те, що дає життя тисячам організмів, забезпечує необхідну стабільність, почуття безпеки і твердості, які роблять життя можливим. Як і земля, ви терпляча людина, яку мудро супроводжує обережна натура. Оскільки ви приймаєте рішення з обережним підходом, у вас є чітке мислення, завдяки якому ви є хорошим радником для багатьох людей. Мудрість, яку ви знаходите, допомагає іншим людям виявляти своє внутрішнє єство і рости як особистість. Як і у землі, у вас є жертовна природа, і ви дуже відповідальні і лояльні.

Читайте також: Знаки Зодіаку, яким в рік Щура буде щастити буквально у всіх сферах життя

Через ваш рішучий характер, ви хороша людина, що приймає рішення, які допомагають вам досягти успіху у вашому професійному житті. Ви процвітаєте в бізнесі, тому що не дозволяєте своїм емоціям управляти вами будь-яким чином. У вас є розумний підхід до життя. Говорячи про ваші стосунки, вам не подобається бути обдуреним людиною, яку ви любите. Ви хочете, щоб ваш партнер залишався вірним вам. Ваш коханий(на) стає частиною вашого життя, і ви йому дуже довіряєте. Однак ви хочете повністю контролювати своє життя. Ви приділяєте занадто багато уваги логіці, вам не варто звертати увагу на свою інтуїцію. Ви боїтеся змін.

За матеріалами – brainum.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page