fbpx

Останнє прохання Даниїла Сафронова виконали

Український поліцейський Даниїл Сафонов, який боронив Маріуполь, а 2 травня віддав життя у боях за «Aзовcталь». Повертаючись з бойового завдання він та ще двоє військових попали під мінометний обстріл.

“Хороший світлий хлопець, робив свою роботу. Дуже любив свою дитину. Це велика тpагедія для всіх. Він дуже вірив, що повернеться у свій Донецьк”, – сказав керівник патрульної поліції Маріуполя, Вершинін.

Сафонов був переселенцем з Донецька. Після 2014 року став військовим, три роки боронив Україну в АТО, а далі вернувся в Маріуполь і став патрульним.

Перебуваючи на «Aзовcталь» чоловік переживав за свого кота і просив його врятувати. Тільки зараз стало відомо, що тваринку вдалося знайти та евакуювати на підконтрольну Україні територію. Таке повідомлення оприлюднило UkrARMY cats&dogs у Твіттер.

“Перед смеpтю поліцейський Даниїл Сафонов, який загинyв у Маріуполі, попросив врятувати його кота. І українці знайшли та врятували його! Вони вивезли кота на вільну територію. Спочивай з миром, мій друже, твій кіт у безпеці!” – зазначається у публікації.

Згідно з повідомленням, кота вдалося вивезти 10 липня, але куди саме – не повідомляється.

Фото: rbc.ua.

07/13/2022

You cannot copy content of this page