fbpx

От про, що людина думає коли робить ось таке? Мені цікаво, невже ж не розуміє, що я нічим їй допомагати не збираюсь – навпаки. Так ні ж! Щодня одне і те ж: відпусти свого чоловіка, зі мною йому буде ліпше. Ніби мені діло є, як йому буде з нею

Чоловік явно вважає мене не надто й розумною. Його коханка майже щодня телефонує мені, просить відпустити чоловіка, адже з нею йому нібито буде краще. Мені смішні такі дзвінки. Я ж не тримаю його. Хоче – нехай іде. Але він навіть вигляду не подає, що у нього хтось є. Думаю, він не особливо хоче йти від мене. Чи то він вибір ніяк зробити не може, або йому зручніше його не робити зовсім.

Після першого дзвінка я була трохи здивована. Перше відчуття від розмови з коханкою чоловіка було ніби вона має якісь відхилення розумові. Як вона надумала дзвонити жінці, яку навіть не бачила жодного разу, та ще й говорити відпустити власного чоловіка? Не думаю, що адекватна людина так би вчинила. Ще мені цікаво, звідки у неї мій номер.

Звичайно, я вже давно здогадуюся, що чоловік завів когось на стороні. Важко не помітити його часті затримки на роботі до пізньої ночі, а іноді і до ранку. Але одна справа здогадуватися, а інша – дізнатися таке. Ще й при таких обставинах. Чоловіка я люблю, але тримати його не збираюся. Єдине чого я хочу – щоб він сам зробив вибір хто йому потрібен: я або коханка.

Найбільше в цій ситуації мене дивує поведінка чоловіка. Я впевнена, що коханка не тільки мені телефонує, а й його дістає, щоб він пішов від мене. Навіщо ж він тоді голову морочить обом? Зробив би вибір, та й все. Мені дзвінки від якоїсь незрозумілої дамочки зовсім не потрібні. І головне, вона мене ніби не чує. Тисячу разів уже говорила: нехай чоловік сам вирішить з ким хоче бути, а я його тримати не буду. Прошу її не дзвонити мені. Навіть заблокувала вже. Так вона ж з якихось інших номерів починає дзвонити. І не набридне ж їй це.

З чоловіком на цю тему я не говорю. Він вдає, ніби нічого не відбувається і все як раніше, я теж. Не знаю, скільки він ще збирається приховувати коханку. Але першою я не хочу торкатися цієї теми. Думаю, буде краще поговорити тоді, коли він сам на це зважиться. Ось тільки питання: скільки доведеться чекати? Не хочу жити з людиною, яка буде бігати між мною і коханкою. Нехай обирає одну.

Зараз я ніяк не можу зрозуміти, як мені правильно вчинити. Чи варто починати першою розмову з чоловіком? Або краще почекати поки він сам визначиться?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page