fbpx

От тобі і поворот! Я розуміла, що у чоловіка мого є хтось на стороні, але і подумати не могла ким виявиться та жінка. тут якось і слів не добереш і не поясниш усе. Але ж моя мама. Її реакція мене просто здивувала. Я тепер ще й винна лишилась

От тобі і поворот! Я розуміла, що у чоловіка мого є хтось на стороні, але і подумати не могла ким виявиться та жінка. тут якось і слів не добереш і не поясниш усе. Але ж моя мама. Її реакція мене просто здивувала. Я тепер ще й винна лишилась.

Коли я зрозуміла, що мій чоловік має іншу, то побігла до сестрички за порадою. Вона старша від мене на кілька років і завжди опікала мене, як мама. Я так переймалась, як жити далі. Я не розуміла, як складеться моє майбутнє і як я залишусь одна із двома дітьми. Вона втішала, казала, що все буде добре, а сама тримала камінь за пазухою.

А найбільше у цій ситуації мене обурює реакція нашої мами. Вона визнає, що сестра вчинила “некрасиво”, але ображається, що я не хочу з нею тепер спілкуватися. У мами аргумент один – ну ви ж не чужі один одному люди. Та краще б були чужими, не так боляче було б.

Далі було розлучення, переїзд на орендовану квартиру, тому що до батьків я їхати не хотіла – там можна було зустріти сестру з колишнім, а цього мені не хотілося зовсім. Стан дуже пригнічений, тому що зраджуй мені чоловік з кимось іншим, я могла б виплакатися на плечі у сестри, і мені стало б легше. Або зроби, що сестра, я постаралася б знайти втіху у чоловіка. А тут бінго.

Ні з сестрою, ні з колишнім чоловіком спілкуватися не хотіла. Від батьків я дізналася, що вони побратися збираються, живуть разом. Думаю, уживуться, вони там одного поля ягоди.

– Це кохання, серцю не накажеш, – намагалася достукатися до мене мама.

Мама все ніяк не може зрозуміти, що справа не в чоловікові моєму, хоча так, справа у ньому. Справа в тому, що вона влізла в родину. Приходила гралась із племінниками, слухала мої сповіді, втирала мої сльози, а тепер збирається заміж за мого чоловіка.

Я викреслила свого чоловіка і свою сестру з мого життя. А якщо мама так і продовжуватиме брати на себе роль голубку миру, то і з нею спілкуватись не буду.

Це моє життя, мої почуття, тому ніхто не повинен мені вказувати, що і як робити.

19,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page