fbpx

Отримала від татка спадщину, і коханий одразу покликав заміж, хоча зустрічаємося роками. Збіг?

Мої батьки давно розлучилися, але з татом у мене завжди були дуже хороші стосунки, у свій час я навіть у нього жила. Останній рік він тяжко нездужав, і я весь час була поруч, практично як доглядальниця. До цього у нього була жінка, але дізнавшись, що його дні пораховані і майже немає шансів, вона зникла з горизонту. П

Хоча варто зауважити, що перед цим вона намагалася оформити з ним офіційний шлюб, але мій тато також не останній телепень, звісно, на таку пропозицію не згодився. Він пообіцяв все своє майно залишити мені, єдиній донці, і дотримав свого слова.

Пишу і не можу стримати сліз – татка не стало півроку тому, і зараз прийшов час вступати в спадок. Мені дісталася батькова двокімнатна квартира і стара машина – не бозна-які багатства, але для мене це цілий статок.

Єдине, що бентежить – це поведінка мого хлопця, який раптом заговорив про одруження. До цього я не раз натякала, що пора б нам узаконити стосунки (зустрічаємося три роки), але він віднікувався різноманітними відмовками. Мовляв, грошей на весілля немає, нам і так добре, ось з’явиться дитина, можливо тоді… А зараз він перший заговорив про весілля, буквально днями зробив мені романтичну пропозицію руки і серця, каблучку подарував. Мені, звісно, приємно, я його кохаю і хочу за нього заміж.

Ось тільки чи не пов’язана ця пропозиція з моїм спадком – ця думка постійно крутиться в голові, і ніяк не можу від неї позбутися. В принципі, фінансово мені нічого не загрожує – адже майно, отримане до реєстрації шлюбу, належить мені по закону. Але все одно неприємно – невже він не хотів одружуватися з дівчиною без квартири, а тепер я в його очах гідна наречена?

Олеся, 26 років.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page