fbpx

“Отриману інформацію ворог використовував для масованих артилeрійських обстрiлів по критичній інфраструктурі”: На Дніпропетровщині затримано місцевого жителя, який не тільки горегував вогонь по області, а й “зливав” інформацію про наших Захисників

Нещодавно стало відомо, що Службо. безпеки України було затримано агента спецслужб рф, який збирав розвіддані щодо функціонування аеродромів та об’єктів Придніпровської залізниці на території регіону.

Також місцевий житель збирав інформацію щодо місць дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ й Тероборони.

Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба СБУ.

Згідно з повідомленням, зібрані відомості чоловік передавав представнику російських спецслужб через закриті канали зв’язку.

Він був особливо старанним у своїй справі і в своїх «доповідях» детально описував кожен об’єкт із прилеглою територією, вказував його координати з фото- і відеофіксацію.

Нажаль, окупанти використовували цю інформацію для планування диверсій та масованих артилерійських обстрiлів по критичній інфраструктурі.

Як повідомили у пресслужбі СБУ, “злива” інформацію ворогу працівник однієї з приватних охоронних фірм Дніпра.

Під час проведення обшуків правоохоронці виявили у затриманого засоби зв’язку із доказами злочинних дій.

Чоловіку повідомлено про підозру у державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

03,08,2022

Фото: Служба безпеки України.

You cannot copy content of this page