fbpx

“Пан Арестович дійсно не є ані радником глави ОПУ, ані радником будь-кого з його заступників”: в Офісі Президента України розповіли, яку саме посаду займає Арестович

З першого ж дня повномасштабного вторгнення рф в Україну Олексій Арестович не сходить з перших шпальт найвпливовіших видань. У Мережі він є чи не найзгадуванішою медійною персоною. Що б там не казали, але пана Арестовича слухають, до його думки дослухаються мільйони українців, як в нашій державі, так і поза її межами.

Нещодавно стало відомо те, яку саме посаду займає Олексій Арестович, пояснив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

Відповідний пост з’явився у його telegram-каналі напередодні, 20 серпня.

Цитуємо:

“Улюблена наша традиція – трошки правди і неймовірна кількість домислу…

Так ось, пан Арестович дійсно не є ані радником глави ОПУ, ані радником будь-кого з його заступників. Він так багато говорить, що ми зробили його… радником усього Офісу разом.

Саме так його посада і звучить: «радник Офісу президента України». Яким він офіційно і значиться згідно з посадовим розписом”.

Нагадаємо, що причиною цього посту стала заява одного з українських ЗМІ. Вони запевняли, що Арестовича немає у переліку ані штатних, ані позаштатних радників керівництва Офісу президента. Такі дані отримали у відповідь на запит журналісти видання «Український тиждень».

21,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page