fbpx

“Паралельна реальність”: Лукашенко зробив нові заяви щодо України. У нас тут і підрозділи готують аби владу в Білорусі повалити, і розпад країни у нас розпочався

Олександр Лукашенко зробив нову гучну заяву щодо України.

Згідно його слів в Україні нібито формуються якісь силові підрозділи основним завданням яких є повалення влади у Білорусі.

Більш того, за словами Лукашенко ми хочемо повернути Білорусь, не більше й не менше, а десь аж у 1939 рік.

Відповідна заява прозвучала у промові, присвяченій Дню народної єдності Білорусі. Нагадаємо, що це свято У Білорусі святкується щорічно 17 вересня.

Відео виступу Лукашенко опублікувало видання “Белта”.

Цитуємо слова Лукашенко:

“В Україні знайшли зручне місце. Сьогодні формуються силові підрозділи для повалення влади у Білорусі і поверненню нас щонайменше до 1939 року”.

Доповнив свій виступ президент Білорусі словами про те, що розвал України вже нібито розпочався. Окрім того згадав він і польських і литовських і латиських політиків і “приплів” до них історію. За його словами ті наївно “розраховують виторгувати собі майбутнє у нових геополітичних реаліях, аби це не означало”:

“Розвал України вже розпочався. А польські, литовські та латиські політики, зважаючи на все, наївно розраховують виторгувати собі майбутнє в нових геополітичних реаліях.

Дуже шкода, що наші сусіди не вивчили уроки історії. Але головне, щоб ми пам’ятали свій історичний досвід, а онукам нашим не довелося вибудовувати національну державність наново”.

Що тут можна сказати? Здається, ця заява прозвучала з якоїсь паралельної реальності, адже почуте просто в голові не вкладається і раціонального пояснення такому не знайдеш.

18,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page