fbpx

Пари, чиї серця поєднало вокальне шоу “Голос країни”(фото)

Проект Голос країни змінює життя своїх учасників не лише у професійному плані. За вісім сезонів вокального шоу за його лаштунками кохання спалахнуло між кількома парами, пише 1+1.

ЮРІЙ ГОРБУНОВ ТА КАТЯ ОСАДЧА. “Голос. Діти-2″ став першим спільним проектом телеведучих 1+1 Юрія Горбунова і Каті Осадчої та невдовзі об’єднав серця двох закоханих. Ведучий розповів, що під час зйомок намагався полонити Катю увагою і турботою, а на фіналі проекту подарував своїй коханій букет тюльпанів.

“Я ніколи і подумати не могла, що моїм чоловіком стане Юрій Горбунов”, – зізналася Катя Осадча.

Однак їхньому коханню судилося бути. Талановиті учасники, щирі емоції та тепла атмосфера на “Голосі. Діти” підштовхнула телепару замислитися про власну дитину. Тепер вони виховують маленького сина Івана.

Читайте також: У кого закохана переможниця “Голосу країни” Олена Луценко(фото)

Свого часу Юра Горбунов також розповів, що найбільшим досягнення в житті вважає сина. Також зірковий татусь не приховує, що мріє про доньку.

РОМАН ДУДА ТА ВІРА КЕКЕЛІЯ. Минулого року учасники “Голосу країни-7” з команди Серія Бабкіна – Віра Кекелія та Роман Дуда – стали чоловіком та дружиною. Їхні почуття також зародилися на вокальному проекті.

“У майбутньому ми плануємо випускати свої пісні, радувати своєю творчістю та поповненням сім’ї”, – зізналася пара.

АРСЕН МІРЗОЯН ТА ТОНЯ МАТВІЄНКО. У фіналі першого сезону “Голосу країни” Арсен і Тоня змагалися за глядацькі голоси. Вже тоді між ними виникла симпатія, а згодом закохані почали жити разом. Співоче подружжя виховує спільну доньку Ніну. Для Тоні дівчинка стала другою дитиною, для Арсена – третьою, адже він має двох синів від першого шлюбу. Минулого року пара офіційно побралася.

ДАВИД СТЕБЛЮК ТА НАСТЯ МАЦУЦЬКА. Одним із найчуттєвіших епізодів “Голосу країни-8” став виступ Давида Стеблюка та Анастасії Мацуцької – учасників команди Бабкіна. На сцені шоу вони виконали неочікувану версію пісні “Не Моя” українського гурту KOZAK SYSTEM.

Дует вразив глядачів та тренерів проекту своєю злагодженістю. Їм вдалося забути про конкуренцію між собою – і вокальний «ринг» на декілька хвилин став острівцем ніжності та любові.

Чи спалахнуло між ними кохання не лише на сцені, а й за її межами, залишається загадкою.

«Ми разом співали, співали і ще більше прив’язувалися один до одного – і самі бачите результат (усміхається)», – прокоментувала Анастасія.

“Ми полюбили один одного як друзі. Можливо, навіть більше ніж друзі”, – зізнався Давид.

ВЛАД ФЕНІЧКО ТА ЮЛІЯ РАДЧУК. Для полтавського школяра Влада Фенічка участь у “Голосі. Діти” стала доленосною. Не лише дала старт кар’єри на великій сцені, а й допомогла знайти перше кохання. Ним стала «конкурентка» по шоу Юлія Радчук.

“Ми досі разом. Проте останнім часом вирішили не дуже це афішувати”, – розповів Влад.

You cannot copy content of this page