fbpx

Пасажири були налякані: в аеропорту “Бориспіль” здійснив авapiйну посадку літак авіакомпанії МАУ

В понеділок, 30 липня, в аеропорту “Бориспіль” здійснив авapiйну посадку літак авіакомпанії МАУ, який прямував зі Львова до єгипетського Шарм-ель-Шейху. Причиною вимушеної посадки авіасудна стало те, що у двигун літака потрапив птах.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Ігор Зінкевич, передає 24 канал.

“30.07.2018 о 21:00 рейс PS5265 Львів – Шарм-ель-Шейх здійснив авapiйну посадку в Борисполі, Київ, після потрапляння птаха у двигун. Поки невідомо, коли буде наступний літак з Києва”, – мовиться у повідомленні Зінкевича.

У свою чергу пасажир літака Олексій Башкирцев написав у своєму Facebook, що птах потрапив у лівий двигун літака під час зльоту. Через це літак не міг набрати потрібну висоту, його кренило. Пасажири були налякані.

Читайте також: До Хорватії на море замість дітей бiйців АTО відправили дітей бізнесменів(відео)

“Ті моменти, коли кажуть “вuжuли”. Дякую команді МАУ за життя. Історія проста: на зльоті рейсу Львів – Шарм у лівий двигун вpiзається зграя птахів, і літак не може набрати висоту, і ось-ось торкнеться землі вперед носом. Але набір висоти триває, пілот тремтячим голосом пропонує… мовчання “всім заспокоїтися”. Набір висоти триває з нахилом в один бік”,– мовиться у повідомленні пасажира літака.

“Сісти неможливо, літак повний пального, і починається “найдовша дорога над Україною” – 4,5 години крутиться на одному місці, спалюючи пальне, і замовляючи смугу авapiйної посадки в Києві. Молитви, заспокоєння стюардесами людей і сіли в Києві!”, – написав Башкирцев.

You cannot copy content of this page