fbpx

Печу торти на замовлення вже понад 10 років. Ось “залізобетонний” рецепт бісквіта, який підходить і для мультиварки і для духовки. Виходить завжди. Перевірено роками 

Печу торти на замовлення вже понад 10 років. Ось “залізобетонний” рецепт бісквіта, який підходить і для мультиварки і для духовки. Виходить завжди. Перевірено роками  За матеріалами

Головний секрет цього бісквіта – лимонад. Він повинен бути з газом. Лимонад, що постояв відкритий, без газу, не підійде. Саме завдяки газу, який міститься в лимонад, бісквіт виходить дуже високий. Такий бісквіт виходить завжди!

Читайте також: Люба не раз клялася собі, що відкриє неньці стpaшну таємницю. Вaгiтнicть стала для Люби гpoмом серед ясного неба. Господи, чому так? За що? Навіщо їй ця дитина?

продукти:

  • Яйця – 4 шт
  • Цукор – 1,5 склянки
  • Цукор ванільний – 1 пакет
  • Лимонад (будь-який) – 1 стакан
  • Рослинна олія – ​​1 стакан
  • Борошно – 3 склянки
  • Розпушувач – 10 гр

Як приготувати бісквіт на лимонадi або газованій воді:

За допомогою міксера збuваємо яйця, цукор, ванільний цукор.

Продовжуючи збuвати, вливаємо олію і відразу після олії вливаємо лимонад.

Далі, при постійному збuванні міксером, всипаємо частинами борошно з розпушувачем, перемішуємо до однорідного стану. Тісто вийде рідким, як сметана.

Приготування бісквіта в мультиварці:

Вливаємо тісто в чашу мультиварки. Попередньо чашу мультиварки потрібно змастити маслом. Виставляємо режим ВИПІЧКА і час випічки 50 хвилин. Після сигналу додати ще 50 хвилин. Тобто випікаємо 2 рази по 50 хвилин.

Після закінчення випічки перевертаємо чашу мультиварки на підставку (див.фото) і залишаємо бісквіт в такому стані до повного охолодження.

Приготування бісквіта в духовій шафі:

У духовій шафі бісквіт простий випікається як завжди – при температурі в 180 градусів приблизно 40 хвилин. Готовність перевіряємо сірником або дерев’яною шпажкою. Форма повинна бути висока, тому що бісквіт дуже піднімається.

Після закінчення випічки залишаємо готовий бісквіт в вимкненiй духовій шафі хвилин на 20. Потім перевертаємо форму з бісквітом на підставку.

Бісквіт виходить дуже високий, пухнастий, з ароматом груші (якщо візьмете звичайний лимонад «Дюшес»). Щоб зробити шоколадний бісквіт, потрібно взяти просту мінералку без запаху і додати какао.

Можна розрiзати вийшов бісквіт на 3 коржа і промазати своїм улюбленим кремом.Такuм чином в вашому домі завжди будуть смачні торти, без особливих зусиль приготовані своїми руками.

Смачного!

You cannot copy content of this page