fbpx

Пеpевіpте – результат видно вже на наcтупний ранок! Цьому дивовижному англійському рецепту омолоджуючої маски 500 років

Цьому дивовижному англійському рецепту омолоджуючої маски 500 років. Перевірте – результат видно вже на наступний ранок!

Цим рецептом користуються вже 5 століть, його застосовують жінки в Англії, щоб омолодити обличчя. Він простий і доступний для всіх.

Цю маску слід робити перед сном. Вона відмінно підходить для всіх типів шкіри. Маска очищає, живить шкіру, зменшує глибину зморшок, підвищує тонус шкіри і покращує кpoвooбіг. Загалом, просто чудo-мaска!

Як її робити

Візьміть 4 чашки:

  • + Заповніть першу чашку до половини меленими вівсяними пластівцями і залийте до верху оливковою олією. Все добре змішайте.
  • До другої чашки натріть 1 середнє яблуко (без шкірки і серцевини), додайте 1 чайну ложку лимонного соку і 1 чайну ложку меду. Все ретельно перемішайте.
  • Третя чашка повинна бути заповнена кефіром або молочною сироваткою. У цю чашку треба додати 1 чайну ложку солі. Але це потрібно робити в останній момент перед нанесенням, щоб сіль не встигла розчинитися.
  • Четверта чашка повинна бути з ромашковим настоєм (найпростіше заварити в 250 мл води 2 пакетика аптечної ромашки і дати настоятися 20 хвилин).

Як користуватися

1. Нанесіть вміст 1 чашки на обличчя, шию і зону дeкольте. Акуратно помасажуйте шкіру протягом 2-3 хвилин, і залиште маску на 5 хвилин.

2. Нанесіть вміст другої чашки безпосередньо на перший шар маски (не змивати вівсянку). Акуратно помасажуйте шкіру кінчиками пальців протягом 2-3 хвилин, і залиште маску ще на 5 хвилин.

Читайте також: Зробіть це і ваша шия більше не видаватиме ваш вік

3. Зніміть маску ватним тампоном, змоченим у вмісті третьої чашки. Акуратно помасажуйте шкіру кінчиками пальців протягом ще 2-3 хвилин, і нехай все залишається на шкірі ще протягом 5 хвилин.

4. Змийте маску ромашковим чаєм з четвертої чашки. І, нарешті, нанесіть свій звичайний нічний крем і лягайте спати.

Ви побачите ефект від маски наступного ранку, коли поглянете на себе в дзеркало. Рекомендується протягом 5 тижнів пройти курс з 10 масок, робити їх 2 рази в тиждень.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page