fbpx

Перед виходом з дому перевіряйте електричне обладнання: гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків Зодіаку

6 жовтня доведеться братися до справ зрання. Не примушуйте людей вирішувати ваші проблеми. Намагайтеся й ви чимось їм допомагати. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

“Головні події дня будуть зосереджені навколо транспортних пригод та збоїв у системах комунікацій, – говорить астролог. – Не слід встановлювати нові програми на комп’ютери. Через збій ризикуєте втратити важливу інформацію. Розпочинайте робочий день якомога раніше. Ефективними будуть ранкові години. Перед виходом з дому перевіряйте електричне обладнання. Запобігайте появі пожеж. Кохані страждатимуть від дефіциту вашої уваги. Діловий успіх не повинен обернутися крахом близьких стосунків. Пам’ятайте про коханих”.

Овен. Одна фінансова невдача слідуватиме за іншою. День принесе багато розчарувань. Тому краще звести витрати до мінімуму. Не дозволяйте собі впадати у відчай.

Телець. Активно відстоюйте свої фінансові інтереси. Не дозволяйте себе ошукати. Уникайте конфліктів з майнових питань. Вони призведуть до зайвих втрат.

Близнюки. Фортуна не на вашому боці. Розраховувати на удачу марно. Добре продумуйте кожен фінансовий крок. Похід по крамницях плануйте на вечір.

Рак. Додаткових внесків потребуватиме домашнє господарство. Вчасно проведіть поточний ремонт сантехніки.

Лев. Збільшується дефіцит вашого бюджету. Не думайте про джерела швидких прибутків. Мінімізуйте витрати.

Діва. Вкладайте гроші у створення свого іміджу. Згодом це обернеться додатковими прибутками. Час придбати речі для підтримання власного престижу.

Терези Триває період стабілізації вашої економіки. Добрий час для проведення переговорів з фінансових питань. Зачекайте з прийняттям рішення про внески у нові проекти.

Скорпіон. Буде шанс покращити матеріальне становище. Активізуйте ділові контакти. Приймайте запрошення на нову посаду. Та не забудьте ретельно обговорити умови оплати праці.

Стрілець. Список необхідних виплат росте. Збільшуйте інтенсивність праці для утримання позитивного фінансового балансу. Не позичайте людям гроші.

Козеріг. Вашою щедрістю й безкорисливістю можуть скористатися інші. Думайте про свій завтрашній день. Не варто шкодити собі.

Водолій. Гроші надходитимуть невеликими сумами, тому їхній прихід буде мало помітним. Вдалою стане покупка товарів для дітей.

Риби. Змін на краще не передбачається. Протягом дня ситуація стає складнішою. Обставини не сприятимуть вашому збагаченню. Розумно розпоряджайтеся наявними грошима.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page