fbpx

Передбачила війну і продала бізнес: Олена Курилова про те, як рятувала маму з Бердянська, та що побачила розклавши карти на майбутнє України

Олена Курилова досить відома в Україні екстрaсенс і переможниця кількох передач “Битва екстрaсенсів” розповіла про те, чи передбачувала вона війну, та як рятувала маму з Бердянська. Також екстрaсенс розповіла, що побачила розклавши карти на майбутнє України.

Як розповіла Олена, вона знала, що війна почнеться у 2022-му, проте думала, що ця подія відбудеться 2 березня, а не 24 лютого.

Проте, 22 лютого вона поїхала в Бердянськ до своєї мами, аби вивезти її.

“Збирайся, бо я не хочу витягувати тебе потім з окупації” – сказала екстрaсенс тоді мамі.

За словами Олени Курилової та не хотіла вірити у те, що росія нападе, проте почувши перші вибухи зібрала речі за 5 хвилин.

Цитуємо слова екстрaсенса:

«Майже за рік до цієї події я вмовила чоловіка продати улюблену машину та купити бус. Бо це так потрібно! Мене так веде. ​Я відчувала стовідсоткову необхідність купити той бус, у який ми всі вмістилися й поїхали. Напхали, що могли, — ​ковдри, подушки, теплі речі. Ми виїхали у Хмільник перебути деякий час у санаторії”.

Також Олена розповіла про те, що була власницею мережі аптек у Куп’янську Харківської області. Коли у неї запитали, чи встигла вона продати бізнес, відповідь була: «Ну, звісно!»

Щодо завершення передбачень і термінів завершення війни Олена Курилова каже наступне:

“Раніше я казала, що день літнього сонцестояння проявить майбутнє України, але я не побачила добра. ​Розклад був недобрий. А тепер я чекатиму 1 листопада. На Гелловін уночі буду робити розклад. Я подивлюся далі.

Перемога буде, але вона дуже складна і дуже-дуже великими силами. Великими жeртвaми. Від нашого розуму, від наших сердець залежить, як ми це зможемо пережити. А жити треба. Для дітей своїх, для сім’ї, для майбутнього. Головне — ​не «навивати» бiду. Не потрібно наплакувати, наскиглювати. Необхідно обов’язково працювати. Робити хоч щось для перемоги й для людей. Бо сісти та скиглити — ​це не про життя”

12,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page