fbpx

«Переформатування ринку» в перекладі з російського новоязу – закриття компанії. Авіакомпанія Nordstar остаточно «переформатувалася»

Петербурзький підрозділ авіакомпанії Nordstar із 1 липня закрито. За інформацією РБК, в ньому працювало 30 співробітників, яким було запропоновано перейти на роботу в Домодєдово або в компанію в Красноярську. Цю інформацію журналістам підтвердив генеральний директор та співвласник перевізника Леонід Мохов.

Текст листа, зверненого до співробітників, з’явився 2 липня в групі «Типовий бортпровідник». В авіакомпанії пояснили, що впродовж багатьох років намагалися знайти свій ринок у Петербурзі, пробували відкривати нові рейси і чекали на більш сприятливу обстановку для розвитку чартерної програми — але нічого не вийшло.

«Перспективи розвитку ринку авіаперевезень у Санкт-Петербурзі для нашої авіакомпанії на сьогоднішній день і в найближчому майбутньому відсутні. Причини нам усім зрозумілі — повне переформатування ринку в країні», — йдеться у зверненні.

Тим працівникам, яким не підійдуть запропоновані варіанти працевлаштування, обіцяно варіант розірвання договору за згодою сторін із виплатою трьох середньомісячних заробітків.

25 березня стало відомо, що “Норільський нікель” продав 100% акцій авіаперевізника NordStar менеджменту компанії, пише Фонтанка.

Фото: samolety.org.

07/03/2022

You cannot copy content of this page