fbpx

Переможець «МастерШеф» -7 зробив пропозицію своїй дівчині в телеефірі: зворушливе відео

Переможець сьомого сезону популярного шоу «МастерШеф», 30-річний Вадим Бжезинський, відомий шанувальникам телепроекту як Пава, зробив своїй коханій пропозицію в ефірі телешоу «Все буде добре» (випуск від 31.05.2018).

Варто відзначити, що Вадим спеціально не готувався до цього відповідального кроку, але ведучі передачі йому допомогли, організувавши для нареченої шикарний букет білих троянд.

Поки Пава знаходився в студії з Надією Матвєєвою і Ганною Горбань, дві інші їх ведучі – Вікторія Зубрейчук і Лілія Кувалділова – за лаштунками правдами і неправдами намагалися заманити на місце торжества його дівчину Леру.

Нарешті, зворушлива мить настала, Лера з’явилася в студії. Вадим підійшов до неї з букетом, тремтячим голосом зізнався їй у коханні і попросив її руку і серце.

Читайте також: НАЗВАНО ПЕРЕМОЖЦЯ ШОУ “МАСТЕРШЕФ. ПІДЛІТКИ”: ОПУБЛІКОВАНО ФОТО

“Я зрозумів, що не хочу тебе віддавати … Я не знаю, як це робиться правильно, але я роблю так, як роблю … Я люблю тебе і хочу, щоб ти стала моєю дружиною”, – сказав Вадим і не зміг стримати зрадницьких сліз.

Раніше Вадим зізнавався, що прожив з Лерою майже 12 років, але потім відносини розладналися. Але, напевно, заради такого хепі-енду варто через багато пройти.

Джерело.

You cannot copy content of this page