fbpx

Перемудрили: Російські ЗМІ повідомляють що Сальдо на межі життя, водночас хтось продовжує публікувати пости від його імені в одній із соціальних мереж

Нещодавно повідомлялось, що Володимир Сальдо, колишній мер Херсона, а нині призначений окупантами “керівник” Херсонської області заявив про те, що через стан здоров’я передає свої повноваження росіянину.

А сьогодні у всій цій історії уже й не розберешся. Так, 5 серпня російське інформагентство РБК повідомило, що призначений російською окупаційною владою “губернатор” Херсонської області  перебуває в лікарні на території тимчасово окупованого Криму. Рос ЗМІ запевняють, що Сальдо під’єднали до апарата штучної вентиляції легень.

РБК цитуючи повідомлення російського пропагандистського телеканала RT (заблокований на території України), яке навіть, посилаючись на джерело в “адміністрації” регіону, розповіло, що лікарі ввели Сальдо в медикаментозну кoму. Ще й розповіли що його стан оцінюють як середньотяжкий.

Водночас у Telegram колаборанта хтось продовжує публікувати пости від імені живого і не надто здорового Сальдо. Згідно повідомлень “керівник” живий, але має деякі негаразди зі здоров’ям, проте продовжує “активно працювати” на “благо” Херсонської області.

Ось тобі і пропаганда в дії.

05,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page