fbpx

Переселенці з Краматорська стали родиною для покинутого малюка

Цього чудового малюка батьки покинули, коли дізналися, що в дитинки вади стравоходу. Хірурги успішно її усунули, дитинку няньчили медсестри і назвали малого Миколкою – вірили, що він знайде собі родину.

Цей сюжет суспільного побачила родина з Краматорська. Мама Світлана каже, що спочатку подивилася сама, а потім покликала інших членів родини аби порадитися, оскільки в дитинки були проблеми зі здоров’ям. Аргумент «за» був очевидним:

– Дуже жаль, коли дітей покидають і вони залишаються самі, – кажуть переселенці з Краматорська.

Поки хлопчик в родині Кравченків на тимчасовому перебуванні, але вони планують його усиновити.

– Йому все цікаво, старається голову підняти, усміхається, – каже Світлана Кравченко.

Зараз хлопчик найбільше любить триматися за палець, а за час перебування в родині (два тижні) встиг набрати пів кілограма та трохи підрости.

– Звикаєш, а як можна покинути того, до кого звик і серцем прикипів. Тому будемо подавати документи, – каже батько Сергій.

Світлана каже, що проблем з харчуванням немає, лікар все пояснила і хлопчик росте, як і всі дітки його віку.

Родину прихистили на Черкащині і вони планують там перезимувати, а потім поїхати до себе додому в Краматорськ. Дуже вдячні, що люди допомогли з дитячим ліжечком та одягом. Миколка дуже любить тепленький комбінзончик, каже Світлана і так по-материнськи каже «ми»: «Ми гарно їмо, ми хочемо гратися, ми усміхаємося…».

Фото: колаж.

10/06/2022

You cannot copy content of this page