fbpx

Перевірятимуть витрати за картками, можуть навіть заблокувати. У Приватбанку повідомили про зміни для власників карток

Якщо витрати за картками перевищать  500 тисяч гривень на місяць, картку можуть заблокувати.

Про це повідомили у ПриватБанк. Також банк повідомив  про необхідність підтвердження при такому обігу коштів своїх прибутків.

Ваша картка може бути заблокованою і у разі відмови надавати підтверджуючі документи.

Цитуємо:

“Ми будемо запитувати додаткове підтвердження джерел доходів у клієнтів, які за місяць перевищили оборот в 500 000 гривень за особистими картками і при цьому не мають підтверджувальних документів”.

У банку можуть попросити у своїх клієнтів оновити анкетні дані. До того ж банк може звернутися за документами, які б підтвердили походження коштів.

Так, клієнти банку можуть отримати від банку запит на надання документів як через Приват24, так і через Viber, SMS або дзвінок співробітника відділення.

Якщо ж банк отримає відмову від клієнта, або звернення буде проігноровано – на карткові рахунки будуть накладені обмеження на видаткові операції, – зазначили в банку.

Нагадаємо, що раніше в НБУ ухвалили постанову, яка визначає порядок дії для банків у разі зарахування готівкових коштів на рахунки фізосіб на суму понад 400 тисяч гривень та ненадання документів про джерело походження коштів за запитом банку.

06,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page