fbpx

Перша і остання дружини Вороненкова домовилися про спільне виховання дітей(відео)

Марія Максакова, яка після розстpiлу чоловіка, депутата Держдуми Дениса Вороненкова поселилася в Києві, здружилася з його таємною дружиною-білорускою. Жінки навіть домовилися про спільне виховання дітей, пише ТСН.

Світлана Макеєнко з Мінська, перша дружина Вороненкова, до Києва приїхала разом із їхньою донькою Катериною. “Я кажу: дівчата, нас троє, все буде чудово. Ми разом усе переможемо, все пройдемо”, – каже гостя з Білорусі. Рік тому на похopoні вони побачилися вперше і стояли поруч. “Вона втратила чоловіка, а я батька своєї дитини”, – каже Світлана про Максакову.

Вороненков був її першим коханням – юнацьким, надзвичайно палким. 30 років тому в Мінську їм навіть довелося брати дозвіл на одруження в парткомі, бо тоді був віковий ценз у 18 років, а нареченій було на рік менше. Разом подружжя прожило 10 років, а розлучилися через зраду Дениса. Однак коли він зібрався в Мoскву, всі домовилися ранній шлюб приховати, аби політик-початківець мав незаплямовану біографію. Свого слова Світлана дотримала, вона знову вийшла заміж, а Вороненков ніколи не забував про доньку і завжди їм помагав. 16-річною він забрав її в Мoскву та допоміг вступити до вишу.

З другою дружиною Вороненкова мoсквичкою Юлією Максакова і Макеєнко не спілкуються. Вони ніколи не бачились, хоча їхні діти дружили, були на весіллі батька і бажаними гостями в домі Максакової. Після вбuвства Вороненкова його друга poсійська родина – колишня дружина, син і донька – на мoгилу так і не приїхали, але у спадок отримали все його майно, яке оцінюють у понад 17 мільйонів доларів. Нині Максакова в суді добивається, аби все поділили між дітьми чоловіка, тобто щоб і її 2-річний Іван, і 26-річна Катерина від першого шлюбу теж отримали свою частку. “Вона не визнає спадку за іншими дітьми, про паритет навіть мови немає. Вирішила, що можна втерти сльози ось таким шляхом – за допомогою багатомільйонного майна. Вона його зрадила”, – вважає Максакова.

Читайте також: Щось у тебе металевий присмак на губах, сказала дружина: Ющенко розповів, як його оoтpуїли 14 років тому

Першу дружину свого чоловіка та його старшу доньку відома оперна співачка тепер називає своєю родиною. Жінки навіть домовилися, що в разі загpози Світлана забере Марію та Ваню до себе у Мінськ. “Мені настільки легше, коли я розумію, що Ваня з близькими людьми, що в нього є не лише страховка на випадок найгіршого, а рідні люди”, – зізнається Максакова. Катерина Вороненкова, яка переїхала у Київ, живе тепер з Максаковою, нянчить свого маленького брата та слухає поради двох дорослих і досвідчених жінок, які разом мріють видати її заміж за українця – гідного та порядного чоловіка.

Вдова додає, що пережити смepть Дениса їй допомагають син і робота. Наразі вона готується до прем’єри “Запорожця за Дунаєм” на сцені київської опери. Останній рік Максакова співає українською, а серед нового в її репертуарі є пісня, яку вона присвятила Вороненкову.

You cannot copy content of this page