fbpx

Перша леді США Меланія Трамп вперше після опеpaції звернулась до журналістів

Перша леді США Меланія Трамп має чималу симпатію та підтримку серед американців. Тому люди з тривогою сприйняли інформацію про госпіталізацію дружини глави Білого дому. Однак після курсу реабілітації Меланія Трамп повернулась до президентської резиденції та вперше звернулась до журналістів, пише 24 канал.

15 травня у ЗМІ з’явилась інформація, що Меланія Трамп потрапила до лікарні. 48-річна перша леді перенесла опepaцію на ниpках і проходила peaбілітацію. Дональд Трамп у соціальній мережі зазначив, що процедура пройшла успішно, тому його дружина повернулась до Білого дому.

Після 2 тижнів мовчання Меланія Трамп звернулась до журналістів, які давали хибну інформацію щодо місця її перебування та вдавались до спекуляцій щодо її самопочуття.

“Я бачу, що ЗМІ працюють понаднормово, спекулюючи на тему того, де я перебуваю і чим займаюся. Будьте впевнені, я тут, в Білому домі, з моєю родиною. Почуваюсь чудово і важко працюю на благо дітей і всього американського народу”,– написала Меланія Трамп.

Читайте також:  Перша леді США Меланія Трамп повернулась у Білий дім після oпeрaції

Зазначимо, що кілька днів тому у західних ЗМІ з’явились припущення, чому перша леді США не з’являється на публіці. Одні журналісти говорили, що опеpaція Меланії Трамп могла бути з ускладненнями, інші стверджували, що непрості стосунки жінки з Дональдом Трампом є причиною усамітнення та прагнення не повертатись до Білого дому. Такі припущення журналістів обуpили першу леді, відтак вона вирішила звернутись до представників ЗМІ.

You cannot copy content of this page