fbpx

Перша леді України Олена Зеленська з’явилася на обкладинці газети Saturday видання The Guardian

Знімки Зеленська опублікувала у своєму Instagram.

Знімок був зроблений в Офісі Президента. Також на фото потрапив охоронець Зеленської.

Крім зйомки перша леді розповіла виданню про свій ранок 24-го лютого.

Як пригадує Зеленська, у перший день вона прокинулася рано вранці і зрозуміла, що сама в ліжку. Її чоловік був у сусідній кімнаті. Одягнений у костюм він уже готувався виходити на роботу.

“Почалося”, – коротко сказав він їй.

Зі слів першої леді, Зеленський сказав чекати його дзвінка та подальших інструкцій, а сам поїхав на Банкову.
Олена зізнається, що хоч експерти і називали родину президента “ціллю окупантів номер два для усунення” (першою був сам Володимир Зеленський), вона намагалася багато про це не думати.

“Звісно, це можливо – тиснути на президента через його родину. І я не хотіла, щоб йому довелося обирати між сім’єю та обов’язками. Тому, якщо є найменша загроза цього (вибору – ред.), її треба ліквідувати”, – сказала вона.

Перша леді пригадує, що її діти після початку війни почали інакше себе поводити.

“Вони були ідеальними. Зазвичай, їм треба щось казати по мільйон разів, а того дня (24-го лютого – ред.) вони все робили дуже швидко та були надзвичайно слухняні”, – говорить Зеленська.

І хоча діти президента багато що розуміють, їм все одно інколи буває важко.

“Мамо, ти знаєш, я просто хочу побачити своїх друзів. Я не бачив їх так довго. Протягом трьох місяців я грався лише із собаками та охоронцями”, – пригадує слова сина Олена Зеленська.

“Ми сподіваємося, що скоро будемо бачити один одного частіше, але наразі я не думаю, що це можливо”, – підсумувала вона, пише Таблоїд.

Фото: Таблоїд.

06/19/2022

You cannot copy content of this page