fbpx

Перша ознака поганого чоловіка

Виявляється, чоловікові мало просто одружитися і не зраджувати, щоб стати хорошим чоловіком. Дружина може на нього ображатися, а він і не підозрювати, що є якась проблема. Так сталося у Оксанки.

Оксана ображається на свого чоловіка, бо вона тендітна жінка, не відчуває його турботи, поваги і любові. Так, якщо ж для нього власний комфорт важливіший, від комфорту його дружини, то він її не любить, вважає вона.

Він просто зобов’язаний подарувати їй свою дошлюбну машину! Адже Оксанка 1,5 години добирається до роботи на електричках, де її штовхають, пpинижують і мaцають якісь негідні особи. Вона по півгодини стоїть на зупинках в очікуванні автобуса, навіть взимку, а йому все одно! А він спокійно їде на роботу ті ж 1,5 години, але на своїй машині.

Оксанка вважає це несправедливим. Чоловік повинен або віддати їй свою машину, або купити їй нову, інакше він поганий чоловік. Вона порадилася з подругами і вирішила серйозно поговорити з чоловіком. Поставити питання руба, так би мовити. Вона молодша за нього і красива, якщо він її не цінує і дозволяє їй шастати по громадському транспорту, а сам на машині, то вона розлучиться з ним.

Читайте також: Рідні відвернулися від мене, бо я не дозволила сестрі пожити у моїй, щойно придбаній, квартирі

Як думаєте, чоловік сильно здивується, дізнавшись про проблему дружини? Зазіхнула на святе, навіть якщо це просто форд фокус. Але реальне ставлення до людини проявляється в деталях, хіба не так?

Опубліковано 26 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page