fbpx

Перша шлюбна церемонія в стінах МОЗ: Чому користувачі Мережі не оцінили

Нагадаємо, що нещодавно Міністерством охорони здоров’я України було опублікувало на офіційній сторінці організації у Facebook повідомлення, про першу шлюбну церемонію в стінах відомства.

Але користувачі Мережі не оцінили подібне повідомлення. Більше того, люди здивовані, навіщо було оприлюднювати подібний контент, адже зараз не на часі.

«Чекаємо на фотозвіт про весільну подорож та повідомлення про народження в стінах міністерства під наглядом кращих медичних фахівців у щасливої пари дитини. А потім можна ще хрестини влаштувати прямо в кабінеті міністра», «Подія чудова, але не бачу потреби висвітлювати на офіційних сторінках міністерства. Особливо зараз…», «Напевно подаровані кошти дадуть на ЗСУ».

«Весілля – це добре. Ми вітаємо молодят! Довгі літа бажаємо! Але у мене питання до міністра. Що ви особисто зробити, щоби визволити своїх колег-медиків? Що ви для них зробили особисто? Чи вони не ваші колеги? Ви весілля справляєте?».

У дописі про весілля, яке було опубліковано МОЗ зазначалосося, що шлюб уклали державний експерт МОЗ Олег Півоваров та Марія Нечай. Реєстрацію пари як родини засвідчував міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Також МОЗ оприлюднив фото з весільної церемонії.

А ви як вважаєте, наразі є місце для таких публікацій на офіційних сторінках Міністерства?

10,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page